Gazete Vatan Logo

Ağaoğlu'ndan iki yeni proje

Ağaoğlu’nun 2 projesinde ‘10 bin peşin, ofis sizin’

Ağaoğlu Grubu, konut projelerinden sonra şimdi de ofis projeleri için 10 bin peşinatla satış kampanyası başlattı. Basın Ekspres Yolu’nda yer alan My Office 212 ve Maltepe’de yer alan My Office Gold projelerini kapsayan ve ofis fiyatlarının 246 bin 900 TL’den başladığı kampanyada 10.000 TL peşin ödeme yapılarak ofis sahibi olunabiliyor. Kampanyada taksit ödemeleri ise Mayıs 2012’de başlıyor.

My Office 212 ve My Office Gold projelerinde ofis sahibi olan şirketler, günün her saatinde organize edilebilen teknolojik ekipmanlar ile donatılmış toplantı salonları, CIP Havalimanı Transferi, 24 saat asistan hizmetleri ve tam donanımlı fitness salonu ve sunulan diğer özel hizmetlerle iş hayatında önemli bir prestije sahip olacak. Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan My Mobilizm Otomobil Paylaşım Sistemi de Ağaoğlu tarafından My Office Gold ve My Office 212 projelerinde hizmete sunuluyor. My Mobilizm ile şirketler filo yatırımı yapmadan istenen türde aracı, günlük ya da saatlik seçeneklerle 7 gün 24 saat kullanabilecek.

Güneşli’de, 212 Power Outlet Alışveriş Merkezi’nin yanında hayata geçirilen Ağaoğlu 212 My Office projesi 31 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projede 81 metrekarelik ofisler 246 bin 900 lira ile 279 bin 100 lira, 90 metrekare ofisler ise 286 bin 100 lira ile 318 bin 900 lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 100 metrekare üstündeki ofislerin fiyatları ise 361 bin 800 liradan başlayıp 424 bin 100 liraya kadar çıkıyor. Maltepe’de bulunan 18 katlı My Office Gold ise 2 ticari alan ve 50 ofis mahali içeriyor. 23 bin 215 m2 inşaat alanı bulunan projenin giriş katında 5 yıldızlı bir otel lobisinin tüm olanakları mevcut. My Office Gold projesinde ofislerin fiyatları 570 bin liradan 8 milyon 550 bin liraya kadar yükseliyor.

ArkiPARC Gayrimenkul Ödülleri sahiplerini buldu

Arkitera Mimarlık Merkezi’nin düzenlediği ve gayrimenkul sektörünü 30-31 Mart 2011’de biraraya getiren ArkiPARC 2011 kapsamında önceki akşam İstanbul Fulya Fuar Kongre Merkezi’nde gayrimenkul ödül töreni düzenlendi. Fiziksel çevrenin niteliğinin iyileştirilmesine katkı sağlayan kişi ve kurumların onurlandırıldığı ArkiPARC 2011 ödülleri, “Konut, ofis, otel, alışveriş merkezi, alternatif yatırımlar ve karma kullanım” olmak üzere toplam altı kategoride “proje” üzerinden geliştirici ve mimarına verildi. ArkiPARC Gayrimenkul Ödülleri’nde; konut dalında L’ist İstinye Suites, ofis kategorisinde Tekfen Levent Ofis, otel kategorisinde Argos in Cappadocia, alışveriş merkezi dalında Forum Aydın AVM, alternatif yatırımlar kategorisinde Borusan Müzik Evi ve karma kullanım dalında da Çeşme Marina projeleri ödüle layık görüldü.

Seçici Kurulu’nda Avi Alkaş, Kerem Erginoğlu, Celal Abdi Güzer, Firuz Soyuer ve Feyzi Tecellioğlu gibi Türkiye’de sektörün önemli isimlerinin olduğu ödüller için 90 proje yarıştı. Konut kategorisinde KREA tarafından geliştirilen ve Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan L’ist İstinye Suites, ödüle hak kazandı. Alternatif Yatırımlar kategorisinin birincisi, tarihi 1875 yılına kadar uzanan Fransız bir mimar tarafından inşa edilen Borusan Müzik Evi oldu. Ofis kategorisinde ise ödüle, yeni bir mimari konseptin temsilcisi Tekfen Levent Ofis layık görüldü. Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel ile mimari tasarımı yapan firmalar Swanke Hayden Connell ve Molestina Architekten adına Zeynep Orberk’e ödüllerini, ArkiPARC 2011 Stratejisti, Şehir Planlamacısı ve Kentsel Strateji Şirketi’nin kurucu ortağı Faruk Göksu takdim etti.

Otel kategorisinde ise ödüle, konuklarına farklı bir deneyim vaat eden Argos in Cappadocia layık görüldü. Törende, IC İçtaş İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen IC Çeşme Marina’nın ise alternatif yatırımlar ve karma kullanım kategorisinde birincilik ödülü aldı. AVM dalında ise, Multi Development Türkiye’nin geliştirdiği Forum Aydın AVM, ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı