Gazete Vatan Logo

1. Broker Kampı başlıyor

Realty World Türkiye'nin 1.Broker Kampı 5-7 Ekim arasında Bodrum Rixos Premium Otel'de düzenlenecek.

Türkiye’de faaliyete başladığı 2005 yılından bu yana geçen kısa sürede en güvenilir emlak markası haline gelen Realty World Türkiye, tüm ofis sahipleri ile eğitim ağırlıklı kamp gerçekleştirecek. 1.Broker kampı 5-7 Ekim tarihleri arasında Bodrum Rixos Premium Otel’de düzenlenecek.

Franchise ofis sayısı 200'e yükseldi

Etkinlik kapsamında Kürşat Tuncel, Sosyal Psikolog Aslı Baycan gibi birbirinden değerli eğitimciler yer alacak.

Eğitim konusunun önemini sıklıkla vurgulayan Realty World Türkiye, kamp boyunca brokerlarına kişisel gelişim ve eğitim seminerlerine de katılma şansı sunacak.

Eğitimler aracılığıyla katılımcılar bir yandan keyifli vakit geçirirlerken diğer yandan kişisel gelişim ve farkındalık konularında bilgi edinecekler.

“Realty World Türkiye Kupası” hakkında açıklamalarda bulunan Realty World Türkiye CEO’su Coşkun Erginer, Realty World’ün büyük bir aile olduğunu belirterek, “2010 yılında 70 olan franchise ofis sayımızı bugün itibarıyla 200’e yükselttik. Sayıları binbeşyüzü aşan emlak danışmanı, zengin kiralık ve satılık portföyü ile Türkiye emlak sektörünün en güvenilir markası haline geldik. Her geçen gün biraz daha büyüyoruz, ailemizin genişlediğini görmek mutluluk verici. Üyelerimizin Gayrimenkul Franchising sektöründe bir adım öne çıkmasını sağlayacak, etkinliklerimiz ile onların motivasyonunu arttıracak tüm desteklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı