Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 490. bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar dün akşam 489. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı dizide ekip Mesut'u kurtarmak için en iyi planını yaptı. 490. bölüm fragmanı ise son bölümün hemen ardından yayınlandı.

Arka Sokaklar 490. bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar 490. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba ve ekibi, içlerindeki köstebeği bulmaya çalışıyor!

Suç çeteleri ile işbirliğindeki bir köstebek ekibin işlerine balta vurmaya devam ediyor. Ekip, bu kişiyi bulmak için ellerinden geleni yapıyor. Mesut ve Selin arasında işler daha da çıklımaz bir hale gelirken; suç şebekesi, Mesut'un başına ödül koyuyor!

Arka Sokaklar, heyecan dolu bölümüyle 12 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 490. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mesut, Polat’ı konuşturmayı başarır. İsmail Dağdeviren’in dosyasını Rıza Baba’ya verir. İsmail, Polat’ın konuştuğunu öğrenince Yavuz’u, Oğuz’u vurması için görevlendirir. Yavuz, Oğuz’u vuracakken bıçak yanlış kişiye saplanır.

Metin, Asiye’den sağdıkları sütü eve getirecekken, Tekin ondan acil para ister. Metin, konservatuara giderek parayı götürür. Sağdığı süt başka bir gencin kahve termosuyla karışır. Tekin’in acilen bu olayı çözmesi gerekmektedir.

Selin'in, İzmir’e gitme durumu netleşmiştir. Yolculuk için hazırlıklarını yapar. Mesut bu duruma çok içerler. Selin’i bu kararından döndürmek için radikal bir karar verir. Ancak, bu kararını Selin’e açıklayıp açıklayamayacağı da merak konusudur.

Haberin Devamı

Bir kurye İsmail’e yüklü miktarda para götürür. Ekip, döviz bürosundaki çalışandan adres bilgisi alır. Ekip, adrese gider ve etrafı kuşatır. Halis, kuryeyi yere düşürür. Bir torba toplayıcı kuryedeki çantayı alır ve ortadan kaybolur. Çantayı alan kişi hiç ummadık biri çıkacaktır.