Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 434. bölümünde Mesut ve Hüsnü ölecek mi?

Kanal D'nin uzun seneler boyunca izlenen fenomen dizisi Arka Sokaklar'da bugün heyecanlı bir bölüm yayınlanacak. Arka Sokaklar'da Mesut'un dağlara çıkarak oğlunu kurtarmaya çalışması ve sonucunda vurulması duygusal anlar yaşatacak. Öte yandan kızının gizlice evlendiğini gören Hüsnü kalp krizi geçirecek. Arka Sokaklar'ın Mesut ve Hüsnü'sü hayatını mı kaybedecek?

Arka Sokaklar 434. bölümünde Mesut ve Hüsnü ölecek mi?

Kanal D’nin yıllardır büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar’da izleyenleri bu hafta heyecan dolu bir bölüm bekliyor. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 434. Bölümün fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde dizinin sevenleri Mesut’un vurulduğu anı izleyecek.

ARKA SOKAKLAR DİZİ ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Arka Sokaklar Dizisinde Neler Olacak?

Mesut, Kovandere’de oğlunu bulmak için uğraşır. Ekip olarak Tunç’u bulabilmek ve teröristleri ele geçirebilmek amacıyla yoğun bir çalışma gerçekleştirirler. Gümüş ile adamları ise Tunç’u elleri ile kolları bağlı biçimde sürükleyip dururlar. Mesut ise tam oğlu Tunç’a yaklaştığı sırada Tunç’u yeniden başka bir yere götürür Gümüş ve adamları. Rıza Baba ile ekibin aklı ise Mesut’ta ve Tunç’tadır. Fakat ekibin İstanbul’da yapmaları gereken pek çok iş ve yakalamaları gereken pek çok suçlu vardır.

Aslı adında bir genç kız, şu an çalıştığı büfede eski sevgilisi olan Haydar tarafından sürekli olarak rahatsız edilir. Hatta aynı gün de genç kız evinden kaçırılır. Olay yerine gelen ekip bir kurşun deliğine rastlar. Eski sevgili yakalanır fakat onun kız kaçırıldığı zaman sürekli gittiği bir kahvehanede olduğunu tespit ederler. Aslı’yı kaçıran kişinin kim olduğu bulmak adına ekip tüm ipuçlarını değerlendirmeye başlar.

Haberin Devamı

Bu esnada Mesut ile Oktay çatışmalar sırasında tamamen tesadüf eseri olarak bir tünel bulurlar. Mesut da Oktay da tünelin nereye varacağını bilmeden tüneli takip etmeye başlarlar. Uykusuz geçen gecelere rağmen Tunç’u bulmak umuduyla yollarına devam ederler. Nihayet tünelin sonuna geldiklerinde Mesut oğlu Tunç’a kavuşur fakat dava da burada bitmez. Gümüş’ü saklandığı delikte bulmadan ve bölgedeki çatışmaları bitirmeden Mesut İstanbul’a dönmek istemez. Mesut ile Oktay kılık değiştirip Gümüş ile görüşürler. Bu sırada Mesut, Gümüş’ün rehin tuttuğu insanlar kurtarmak için çalışırken Gümüş’ün onu fark etmesi ile Gümüş’ün attığı kurşun Mesut’a denk gelir ve Mesut vurulur.

Arka Sokaklar Dizisinin Bir Önceki Bölümünde Neler Oldu?

Haberin Devamı

Malik Botan geçen bölümde Tunç’u kaçırmıştı. Mesut da oğlunu kurtarmak için özel görev ile oraya gider.

Malik Botan Mesut’tan intikam almak amacıyla Tunç’un sürekli satranç oynadığı yere gider ve Tunç ile tanışır. İlk olarak orada satranç oynar ve sonrasında kendisini Beşir ismiyle tanıtır. Tunç ve Malik Botan’ın tanışmasının ardından Tunç’u kaçırarak zorla alıkoyar.

Ancak tüm ekibin başına işler açmış olan Malik Botan için yolun sonuna gelinmiştir. Son olarak Tunç’u da kaçıran Malik Botan artık herkesin hedefli haline gelmiştir ve onun son hamlesi artık ölümünü hazırlar.

Bu sırada Mesut da Tunç’u bulabilmek ve bölgedekilere yardım etmek için özel harekata katılır. Mesut tıpkı eski zamanlardaki gibi o dağlarda olması gerektiğini düşünür. Çünkü Mesut bölgeyi temizlemek istiyordur. Oktay da Mesut’a destek olabilmek için tüm operasyonlar boyunca onu kollamaya çalışır.