Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 419. bölümünde Canan vurulacak mı?

Arka Sokaklar'ın 419. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Sami'nin kızı Canan kaçırılıyor. Kızı öldürmek için silah çekenler durdurulabilecek mi? Heyecanlı sahneleriyle Arka Sokaklar bu akşam...

Arka Sokaklar 419. bölümünde Canan vurulacak mı?

Cuma akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Sami hapisten nasıl kaçıyor. Sami kızını kurtarabilecek mi? Arka Sokaklar'da ekip de Canan'ı kurtarabilmek için uğraşıyor, bunu başarabilecekler mi? Arka Sokaklar yepyeni heyecanlarıyla bu akşam Kanal D'de olacak.

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Alp Korkmaz, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Figen Evren ve Nazlı Tosunoğlu gibi isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar 18 Kasım 2016 Cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 419. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar'ın son bölümünde Sami Kara, Mahkemeye Çıkıyor; Ekip ise, Genç Kadınların Ölümüne Sebep Olan Kazım’ın Peşine Düşüyor!

Canan, arkadaşlarıyla yapacağı partiye götürmek için istediğini Rafet’den alır. Partide ise, beklenmeyen bir olay yaşanır ve Canan Rafet’i yanına çağırır. Tahsin'lerin tır şirketindeki kamera kayıtları incelenir, araştırmalar yapılır ve Rafet’in, Erdal’ı bayıltıp Şahin’i öldürdüğü anlaşılır. Rafet, yakalanır sorguya alınır. Arka Sokaklar'ınyeni bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı