Gazete Vatan Logo

AÖL 1. dönem sınav tarihi belli oldu mu?

AÖL sınav tarihi merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Binlerce aday için AÖL 1. dönem sınavlarının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Peki AÖL 1. dönem sınav giriş yerleri açıklandı mı? İşte tüm ayrıntılar...

AÖL 1. dönem sınav tarihi belli oldu mu?

AÖl öğrencileri için merak edilen haber geldi. AÖL 1. dönem sınavlarının yapılacağı tarih belli oldu. Peki sınav giriş belgeleri adayların erişimine açıldı mı?

AÇIK LİSE SINAVLARI HANGİ TARİHTE YAPILACAK?

Açık Öğretim Lisesi'nin resmi internet sitesinde yayınlanan bilgilere göre; AÖL 1. dönem sınavları 08-09 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak. Açık Öğretim Lisesi öğrencileri 1. dönem sınavları dâhil bundan sonra yapılacak olan sınavlarda yeni kitaplardan sorumlu olacak.

AÖL SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Açık Öğretim Lisesi sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. AÖL 1. Dönem sınav giriş yerleri belli olduğunda haberimizin içeriğinden bilgi alabilirsiniz.

ÖNEMLİ DUYURU GELDİ!

"Açık Öğretim Lisesi ilk kayıt ve kayıt yenileme iş ve işlemleri tamamlanmıştır. Ancak öğrencilerimizin 8-9 Aralık 2018 tarihinde yapılacak olan sınava sorunsuz bir şekilde girebilmeleri için Müdürlüğümüzce Açık Öğretim Lisesi Sistemine aktarılan dersleri ve bu derslere ait notların kontrolleri devam etmektedir.
Yukarıda belirtilen nedenle öğrencilerimizin 05.11.2018 tarihinden sonra, 8-9 Aralık 2018 tarihinde yapılacak olan sınav için seçtiği dersleri kontrol etmeleri gerekmektedir.

Haberin Devamı