Gazete Vatan Logo

Ankara’da yarın (5 Aralık) okullar tatil mi? Valilikten açıklama geldi mi?

Ankara’da yarın okullar tatil mi? Sorusu öğrenci ve veliler tarafından merak edilen konulardan bir oldu. Ankaralılar, okulların tatil olup olmadığını araştırıyor. Peki, 5 Aralık Perşembe Edirne’de okullar tatil mi?

Ankara’da yarın (5 Aralık) okullar tatil mi? Valilikten açıklama geldi mi?

Ankara’da okullar tatil mi? sorusu bugünün gündem olan sorularından biri oldu. Ankaralı vatandaşlar, yarın okullar tatil mi? sorusuna cevap arıyor? İşte detaylar…

Ankara’da yarın okullar tatil mi? Valilik’ten açıklama geldi mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarının ardından başkentte, soğuk hava etkisini göstermeye başladı. Ankara'da kar tatili olup olmayacağı yönünde valilikten henüz bir açıklama gelmedi.

Ankara'da hava durumu

Ankara’da Çarşamba günü havanın çok bulutlu karla karışık yağmurlu ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Perşembe ve Cuma günleri yağış beklenmemekte, sabah saatlerinde görülecek pus ve sis hadisesi ile birlikte gece ayazlarının etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, "Yarın yurdun büyük bölümünde görülecek yağışların; yağmur ve sağanak zamanla Trakya, Marmara'nın güneydoğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması tahmin ediliyor. Yarın; Eskişehir, Kütahya, Bilecik çevreleri ile Ankara'nın güney ilçelerinde kuvvetli olması beklenen kar yağışlarının; Perşembe günü iç ve doğu bölgelerimizde etkili olmaya devam ettikten sonra Cuma günü yurdumuzu terk etmesi bekleniyor" denildi

Haberin Devamı