Gazete Vatan Logo

Anahtar teslimi gerçekleşti

Nidapark Beşiktaş projesinde anahtar teslimi gerçekleşti.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu’nun rezidans projesi Nidapark Beşiktaş’ın anahtar teslimi gerçekleşti.

5 katlı proje

Emlak ve gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden birisi olan Sign of the City Awards’da “Devam Eden Projeler Kategorisi’nde En İyi Rezidans” ödülünü alan, Beşiktaş’ta lüks ve konforu bir arada sunan ve toplamda 7.250 metrekare inşaat alanına sahip Nidapark Beşiktaş, İstanbul’un kültürel ve tarihi dokusu ile sıcak mahalle atmosferini birleştiriyor.

Bahçe ve giriş ile birlikte 5 kat olarak projelendirilen Nidapark Beşiktaş’ta, 36 metrekare ile 79 metrekare arasında değişen stüdyo, 64 metrekare ile 78 metrekare arasında değişen 1+1 ve 108 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen 2+1 dairelerden oluşuyor.

Sosyal yaşama dair birçok ihtiyacı karşılayacak Nidapark Beşiktaş, farklı mimarisi ve estetik çizgileri ile de dikkat çekiyor. İç dekorasyonu ile fark yaratan proje, mutfak ve banyo dolaplarından portmantoya; ocak, fırın, davlumbaz, buzdolabı, bulaşık makinasından çamaşır makinasına kadar tüm detaylar ile sahipleri ile buluşuyor.

Haberin Devamı

İstanbul’un merkezinde kalite ve lüksün bütün özelliklerini bir arada bulunduran Nidapark Beşiktaş projesinde; çatı katında, boğazın muhteşem gece ve gündüz silüetlerini harmanlayan açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, fitness salonu, barbekü ve lounge gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor. Nidapark Beşiktaş projesi, daire sakinlerinin bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği konfor ve huzur dolu bir yaşam alanı olarak öne çıkıyor.