Gazete Vatan Logo

Altın ve dolar fiyatları Kapalıçarşı'da kaç liradan işlem görüyor?

Altın ve dolar fiyatları bugün kaç lira oldu? Yatırımcı ve hediye alacak olan vatandaşları yakından ilgilendiren altın ve dolar fiyatlarını sizler için derledik. İşte Kapalıçarşı'da bugün altın ve dolar fiyatlarının işlem gördüğü kur...

Altın ve dolar fiyatları Kapalıçarşı'da kaç liradan işlem görüyor?

Altın ve dolar fiyatlarını dalgalı seyrini devam ettiriyor. Yaşanan gelişmelerin ardından altın ve dolar fiyatlarındaki belirsizlik sürüyor. En güncel altın ve dolar fiyatlarını sizler için derledik. İşte tüm ayrıntılarıyla altın ve dolar fiyatlarındaki son durum...

EN GÜNCEL ALTIN VE DOLAR FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

USD/JPY Paritesi

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti,aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri

tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Altından kan kaybı devam ediyor!

Altın, yaşanan keskin yükselişin ardından düşüş yaşanıyor. Kan kaybına bugünden devam eden altında son durum...

Haberin Devamı

Altın, ABD ve Japonya`daki merkez bankası toplantıları öncesi, iki günlük kaybını korudu.

Altın, ABD ve Japonya'daki merkez bankası toplantıları öncesi, Fed politika yapıcılarının yılın kalan kısmında faiz artırımı olasılığı için kapıyı açık bırakmalarının beklenmesi ile birlikte, iki günlük kaybını korudu.

Spot altın, Pazartesi günkü seviyesi olan ons başına 1,315.60 dolardan, Singapur saati ile 11:36'da 1,315.66 dolara geldi. Fiyatlar son iki günde yüzde 1.2 geriledi.

Altın, güçlü dolar ve hisse senetlerindeki yükselişin talebi olumsuz etkilemesi ile birlikte, 11 Temmuz'da gördüğü iki yılın en yüksek seviyesinden geri çekildi. Fed'in bu haftaki toplantısında faizde değişikliğe gitmesi beklenmezken, traderlar, şimdilerde Aalık ayında bir faiz artırımını yüzde 48 olasılıkla fiyatlıyor. Bu olasılık bir ay önce yüzde 15 seviyesindeydi. Altın destekli exchange traded fonlarındaki altın varlıkları Pazartesi günü yaklaşık iki haftanın en sert düşüşünü gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Sydney'de Fat Prophets analisti David Lennox, "Piyasa, Fed'in belki de bu yıl bir faiz artırımına gidebileceğini işaret etmesinden dolayı biraz endişeli," dedi.