Gazete Vatan Logo

Alışverişin adresi yılbaşı pazarları

Şehrin farklı noktalarında kurulan tasarım ve yılbaşı pazarlarında, modadan takıya, seramikten oyuncağa kadar birbirinden renkli hediye seçenekleri bulmak mümkün.

Alışverişin adresi yılbaşı pazarları

Retrosevenler Kanyon’da eğlenceye doyacak

Kanyon AVM’de geçtiğimiz cuma başlayan ve 28 Aralık’a dek sürecek olan “Yılbaşı Hediye Pazarı”nda takıdan dekorasyona farklı yılbaşı hediye alternatifleri bir arada sunuluyor. Yetişkinler alışveriş yaparken çocukları da eğlence dolu saatler bekliyor. Eskimoların buz evleri igloların yer aldığı etkinlik alanında monopoli ve tombala günleri ile eğlenceli workshoplar düzenlenecek.

“Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri”nde ABBA’nın şarkılarını seslendiren İngiliz grup Arrival UK- The Hits Of ABBA sahne alacak. 70’li yıllara damgasını vuran ve herkes için unutulmazlar arasına giren ABBA’yla nostalji yolculuğuna çıkacaksınız.

Zorlu’daki Yeni Yıl Köyü’nde alternatif çok

Zorlu Yılbaşı Festivali kapsamında kurulan, Türkiye’nin ilk yeni yıl köyü olarak bilinen Zorlu Yeni Yıl Köyü hem yetişkinlere hem de minik ziyaretçilere hitap eden rengarenk etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Zorlu Yeni Yıl Köyü, 20’yi aşkın alışveriş kulübesindeki çok özel markaların birbirinden farklı hediye seçenekleri ve şık tasarımlarının yanı sıra dönen ağaç, ışıklı tahterevalli gibi pek çok eğlenceli etkinlikle ziyaretçilerine keyifli bir deneyim yaşatacak.

Haberin Devamı

Tasarımcılar Moda’da toplanıyor

Canlı müzik geceleriyle Kadıköy’ün Babylon’u olan ve müdavimlerini yaratan Moda Kayıkhane, tasarımcıların işlerinin sergileneceği “Pop Up Kadıköy”’ü ağırlayacak. Bugün başlayıp yarın akşam sona erecek olan etkinlik Anadolu Yakası’nın en geniş yılbaşı pazarlarından biri olacak.

DasDas’daki panayırı kaçırmayın

Tiyatro, konser ve atölye çalışmalarıyla sanatseverlerin buluşma noktası haline gelen “DasDas”ta bugün ve yarın ziyaret edilebilecek panayırda birçok alanda çocuklara ve yetişkinlere yönelik ücretsiz atölyeler, söyleşiler yapılacak.

Kahvenizi yudumlayıp hediyenizi seçin

Sıcacık lezzetli bir kahve eşliğinde yılbaşı hediyesi alışverişi yapmak isterseniz bugün 10:00-16:00 arası MOC Bomonti’ye uğrayın. Belki yerli tasarımcıların el emeklerinin sergileneceği pazarı gezdikten sonra, hemen bir sokak aşağıdaki organik pazardan taze sebze meyve alışverişi de yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Çocuklar yılbaşı partisinde eğlenecek

Trump AVM’nin çocuk katı Trumpland’de çocuklar bugün ve yarın 14:00-17:00 arasında geleneksel yılbaşı partisi ile coşacak. Kendileri için süslenen özel alanda çocuklar mini disko ile dilediklerince dans edecek, pandomim ve jonglör gösterileri ile eğlenceye doyacak.

Aksesuarlara özgün dokunuşlar katın

Hilltown AVM, yarın akşama dek sürecek olan “Customization Fest” ile alışverişlerinize kişiselleştirilmiş dokunuşlar katıyor. Patch, sticker, yama, taş ve nakış işlemeler gibi renkli detaylarla moda ve alışverişi birleştiren festivalde ister kendinize ister sevdiklerinize aldığınız kıyafet ve aksesuarlara özgün dokunuşlar katabilirsiniz.

Havalimanında alışveriş sokağı

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Concourse katında kurulan “Alışveriş Sokağı”nda birbirinden seçkin markalar, DJ performansları ve sürpriz aktiviteler, davetlilerle buluşuyor. (Bugün sona erecek)

100’e yakın marka katıldı

Haberin Devamı

Emaar Square Mall’ un yeni yıl etkinlikleri kapsamında sabırsızlıkla beklenen etkinliği ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri geçtiğimiz cuma başladı. Etkinlikte 100’e yakın marka ziyaretçiler ile buluşuyor. Ziyaretçiler yarın akşama dek tüm ZUBİZU kullanıcılarına sunulan yüzde 10 indirim ayrıcalığına ek olarak Axess ve Wings sahipleri ekstra yüzde 10 indirim fırsatına da sahip olacak.

Ebeveynler alışveriş yaparken çocuklar ise “Sevimli Ayı Avı” oyunuyla eğlenecek.

Hilton İstanbul Bomonti’ye davetlisiniz

Hilton İstanbul Bomonti, yeni yıl alışveriş festivali için kapılarını açtı. 30 Aralık’a dek sürecek etkinliğe 25’ten fazla marka katılıyor. Organik ürünlerden, hediyelik eşyalara, seramik ürünlerden kıyafet ve aksesuara, yiyecek ve içeceklerden kitaplara kadar çok sayıda hediye alternatifi sizleri bekliyor.