Gazete Vatan Logo

Akfen İnşaat’tan 2019’a kadar yüzde 21 kazanç sözü

Akfen İnşaat, Ankara’daki Bulvar Loft için 2019 yılının başına kadar yüzde 21 kâr elde etme sözü veriyor. Dairelerin 361 bin TL’den başlayan fiyatlara satıldığı projede, 48 ay vade farksız ödeme seçeneği de var

Akfen İnşaat’tan 2019’a kadar yüzde 21 kazanç sözü

Uyguladığı ‘Kâr fırsatı modeli’ ile proje yapımı süresince konut fiyatlarındaki değişimi ilk günden açıklayan Akfen İnşaat, geçen yıl yapımına başladığı Bulvar Loft projesinin tamamlanacağı 2019 yılının başına kadar daire sahiplerine yüzde 21’lik kâr fırsatı sağlayacağını duyurdu.

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, konut alıcısına projedeki birimlerin ne zaman zamlanacağını lansman döneminde gösterdikleri bu modelin, ev sahipleri tarafından takdirle karşılandığını söyledi. Akın, “Tatil döneminin geride kalmasıyla birlikte satışlarda beklediğimiz hareket kendini hemen gösterdi. Satın almaya yönelik iştahın yeniden oluştuğunu gözlemliyoruz. Buradan hareketle yeni bir kampanya düzenlemeye karar verdik. Kampanyamız ile projede hiçbir zaman fiyatlar geri gelmeyecek. Böylelikle bizden yarın konut alan, bugün satın alandan hiçbir dönemde daha ucuza daire alamayacak” ifadelerini kullandı. Akfen İnşaat’ın yeni kampanyası kapsamında Bulvar Loft projesinden 361 bin TL’den başlayan fiyatlardan konut alanlara 48 ay vade farksız ödeme seçeneğinin yanı sıra 2019 yılının başına kadar yüzde 21’lik kâr elde etme fırsatı da sunduklarını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

İstanbul doydu

İstanbul’un gayrimenkulde doygunluk noktasına geldiğine dikkat çeken Selim Akın, buna rağmen Ankara’nın birçok yeni gelişim bölgesi olduğunu, bunun da sektörde önemli bir hareketlilik getirdiğini kaydetti.

‘Ankara hikayesi şimdi başlıyor’

Başkentteki piyasa hareketliliğinin rakamlara da yansıdığına dikkat çeken Akın, “2017’nin ilk 7 ayında yıllık 20 bin ve üzeri konut satılan büyük iller içerisinde lider Ankara’daki konut satışlarında yüzde 12.5 artışla 84 bin 788 konut satıldı. Bu artış oranı İstanbul’da yüzde 2.5 ile sınırlı kaldı. Yabancıya satış anlamında da ilk 7 ayda yüzde 24’lük büyüme meydana geldi. Yapı kullanım ve ruhsat izinleri sayıları da bu gelişmeyi destekliyor. Hepsi alt alta yazıldığında prim ve yaşam anlamında gayrimenkulde Başkent Ankara’nın hikayesi şimdi başlıyor” dedi.