Gazete Vatan Logo

AK Parti'de boş koltuklar doldu

AK Parti Genel Merkezi tarafından istifaları alınan Bayraklı, Karabağlar ve Bergama ile daha önce ilçe başkanı görevden ayrılan Urla'da, yeni ilçe başkanları belli oldu

AK Parti'de boş koltuklar doldu

AK Parti Genel Merkezi'nin İzmir'de Kurban Bayramı öncesinde istifalarını aldığı Bayraklı, Karabağlar ve Bergama'da yeni ilçe başkanını atadı. Karabağlar İlçe Başkanlığı'na Kazım Erten, Bayraklı İlçe Başkanlığı'na Özgür Hızal, Bergama İlçe Başkanlığı'na Hakan Koştu, Urla İlçe Başkanlığı'na Ahmet Olgun Bilici atandı.

AK Parti'de Bayraklı, Karabağlar ve Bergama ilçelerinin istifaları AK Parti Genel Merkezi tarafından alınmış, AK Parti İzmir İlçe Başkanı Safiye Özcan ise daha önce görevinden ayrılmıştı. Dört ilçede boşalan koltuklar için bazı isimler Ankara'ya davet edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, İzmir Koordinatörü Yardımcısı Murat Yıldırım, Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Abdurrahman Tosun da bulunduğu görüşmede; Bayraklı'da Avukat Özgür Hızal, Karabağlar'da Kazım Erten Bergama'da Hakan Koştu ve Urla'da Ahmet Olgun Bilici başkan seçildi.