Gazete Vatan Logo

Adı Efsane 18. Bölüm fragmanı yayınlandı

Bazılarının hayalleri önce gelir, bazılarının ise hayatları. Bazıları ise hayalleri ve hayatları arasında sıkışıp kalır. Adı Efsane dizisinde tam da bu duruma örnek teşkil edecek bir hikaye izliyoruz. Eski basketbolcu olan Tarık’ın hayallerini gerçekleştirmek isterken sakatlık geçirmesi sonucu basketbol kariyeri son buluyor. Daha sonra hayatını yani kızlarını geri kazanmaya çalışırken işlerin sandığı kadar kolay gitmediği görülüyor. Bu süreçte Tarık’ın yaşadıkları ile üzülüp ağladığımız yeri geldiğinde de umutlandığımız dizide her hafta yeni olaylar yaşanıyor.

Adı Efsane 18. Bölüm fragmanı yayınlandı

Adı Efsane yayınlanan son bölümünün ardından dizinin hayranları büyük bir heyecanla yeni bölümün fragmanını bekliyor. Adı Efsane 18. Bölüm fragmanının geç yayınlanması nedeniyle diziyi izleyenler arasında dedikodular artmıştı. İzleyenler dizinin final yapıp yapmayacağını da merak ediyordu. Fakat Kanal D ekibinden böyle bir açıklama gelmemişti. Dizi kaldığı yerden Kanal D ekranlarında devam ediyor!

ADI EFSANE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Adı Efsane dizisinin 18. Bölümünde Tarık’ın yaşayacakları ve takımın akıbeti belli olacak! Adı Efsane 18. Bölüm 27 Mayıs Cumartesi günü 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

ADI EFSANE DİZİSİNİN 17. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Adı Efsane 17. Bölümünde Tarık , Hakan’ı savunmak isterken çok zor bir duruma düşüyor. Hastanede karşılaştığı Kıvanç’ın babası ile tartıştığı için adam bu durumun bedelini ödetmek istedi. Bu yüzden Tarık’ın kolejine giderek yüklü meblağda bağış yaptı. Bu bağışı ise Tarık’ı işten çıkarmak şartı ile yaptı.

Haberin Devamı

Hakan ise Tarık ile konuşmasından sonra takıma geri döndü. Hem takım arkadaşları hem de Tarık bu duruma çok sevindi. Hakan daha mantıklı kararlar vereceğine söz vererek; bazı şeyleri düzeltmeye karar verdi. İlk olarak Melis ile konuştu ve mahkemede Tarık’ın aleyhine ifade vermesi konusunda kararını değiştirtti. Daha sonra yapılan maçta takım olarak kazandılar. Hakan artık daha fazla bir şey saklamak istemediği için Fiko’ya tüm gerçekleri söyledi.

Mahkeme kararı ile velayetler Tarık’a verildi. Seçil ise bu duruma çok öfkelendi. Ama bunu belli etmedi ve baloya Tarık ile gitmeyi teklif etti. Tarık velayet meselesi yüzünden üzüldüğünü sandığı Seçil’i kırmadı ve baloya onunla gitti. Bu durumu öğrenen Bahar ise çok üzüldü. Bu durumdan bir anlam çıkaran Bahar artık daha fazla Tarık’ın hayatından yerinin olmadığını anladı.