Gazete Vatan Logo

Adana lezzet festivali için görev dağılımı yapıldı

Lezzet Festivali için Adana’nın önde gelen kurum ve kuruluşları geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi…

Adana lezzet festivali için görev dağılımı yapıldı

Adana’da 6-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek “Lezzet Festivali’ne’’ sayılı günler kaldı. Adana Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz Başkanlığında, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari’nin ev sahipliğindeki toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 4 ilçe Belediyesi, Sanayi Odası, Ticaret Odası, Adana Ticaret Odası Borsası, Organize Sanayi Bölgesi, Çukurova Üniversitesi, Adana Bilim ve Teknik Üniversitesi, Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ve Seyahat Acentaları Birliği’nden yetkililer katıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, Adana ve kültürünün tanıtımı için çok önemli olan Lezzet Festivali’nin başarıyla organize edilmesi için tüm imkanların kullanılacağını belirtti. Tari sözlerine şöyle devam etti:

“Adana’mızı tüm yurdumuza ve yurt dışından gelecek misafirlerimize en iyi şekilde tanıtmak ve onları misafirperverliğimizle ağırlamak için çalışıyoruz. Vali Yardımcımızın başkanlığında bir toplantı gerçekleştirerek görev dağılımlarımızı belirledik. Bu organizasyonumuz da Portakal Çiçeği Karnavalı, Altın Koza Film Festivali gibi muhteşem bir şekilde yürütülecektir.”

Haberin Devamı

Tari, Lezzet Festivali’nin Türkiye’nin en önemli seyahat acentelerinin de tur programlarına da dahil olduğunu da kaydederek “Festivale gelecek konuklar, Adana’ya has yöresel lezzetleri tatmanın yanında Adana’nın kültürel zenginliklerini öğrenecekler.Kentin tarihi mekanlarını ziyaret edecek konuklar, istedikleri takdirde, pamuk ve narenciye hasadına da katılabilecekler” şeklinde konuştu.