Gazete Vatan Logo

AÖF kayıt yenileme için son gün!

AÖF kayıt yenileme için bugün son gün. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakülteleri öğrencileri için ders seçimi ve ödeme işlemleri bugün sona erecek.

AÖF kayıt yenileme için son gün!

AÖF kayıt yenileme için son gün. Peki AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakülteleri öğrencilerinin 2019-2020 akademik yılı güz dönemi kayıt yenileme işlemleri bugün sona erecek.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, AÜ Açıköğretim, İşletme ve İktisat fakültelerinde öğrenim gören öğrencilerin, güz dönemi kayıt yenileme işlemlerinde sona gelindi. 7 Ekim Pazartesi günü başlayan kayıt yenileme işlemleri, bugün tamamlanacak.

Kayıt yenileme işlemleri, ders seçimi ve kayıt yenileme bedelinin ödenmesi adımlarının ardından son bulacak.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemleri için ilk olarak https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim sitesinden giriş yapmak gerekir. Giriş işleminin tamamlanmasından sonra, ders seçimi gerçekleştiriliyor. Ders seçimi sonrasında ücret ödeme işlemi yapılıyor. Kayıtların tamamladığını sistem üzerinden kontrol etmeniz gerekiyor.

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETLERİ

Kayıt yeniletecek öğrenciler ilgili Bakanlar Kurulu Kararı gereğince sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda alt limit 220,00 ve tekniker unvanı verilen programlarda alt limit 240,00 olup alınan dersin kredisine göre değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyeceklerdir.

Haberin Devamı