Gazete Vatan Logo

9 ayda 4 çocuk sahibi olan kadın

18 aydan küçük 4 çocuk sahibi Sarah Ward ve Benn Smith, yorgun ama gururlu bir çift. Bebeklerine her hafta 175 bez bağlıyor ve 80 şişe süt içiriyorlar.

9 ayda 4 çocuk sahibi olan kadın

Daily Mail'in haberine göre İngiliz çift, ilk çocuklarına doğum yaptıktan sadece 9 ay sonra üçüz sahibi oldu. Tek yatak odalı küçük evlerinde, çoğu gece hiçbir şey yemeden uyuyakaldıklarını itiraf eden çift, yorgun fakat şanslı olduklarını söylüyor. İlk çocuklarını Haziran 2013'te doğurduktan sonra üçüzlere hamile kalan Sarah, yedi aylık hamileyken bebeklerden birinin kalp atışı ciddi oranda düşünce acil bir sezaryen operasyonu ile doğuma girmiş.

Yoğun çift her hafta, 175 bebek bezi değiştirdiklerini, 80 şişe süt şişesinin temizlenip, sterilize edilip, hazırlandığını belirtiyor. Çift, en çok kullandıkları cihazın bulaşık makinesi olduğunu itiraf ediyor.

İnsanların, "Hepsi sizin çocuklarınız mı?" gibi meraklı sorularından sıkılan Sarah, şakayla karışık "Evet, hepsi benim çocuklarım, acelem vardı!" yazılı bir t-shirt giymeyi planladığını söyledi.