Gazete Vatan Logo

800 gence iş imkanıı!

800 gence iş imkanıı!

Eğitim ve kültür perakendecisi NT, okulların kapanmasıyla beraber başladığı okula dönüş sezonu hazırlıklarına devam ediyor. Okula dönüş hazırlıkları kapsamında eylül ayındaki okul alışverişlerindeki yoğunluğu karşılayabilmek için sezonluk personel alımı yapıyor.

Türkiye genelinde 67 ilde bulunan 148 mağazası için 800 personel alımı yapacak olan NT, iş başvurusu olumlu sonuçlanan adayları ikamet ettikleri illerdeki şubelerinde Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında satış destek personeli olarak istihdam edecek. Perakende sektörü gençlerin ilgisini çekiyor NT İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Kik konuyla ilgili şunları söyledi: “Perakende sektörü son derece dinamik bir yapıya sahip, ülke ekonomimizde önemli bir yeri olan, oluşturduğu istihdam büyüklüğü ve sunduğu kariyer fırsatlarıyla pek çok gencin dikkatini çeken bir sektör. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da perakende sektöründe kariyer hedefleyen yüzlerce gencimize başarılı bir kariyerin ilk adımı olacak sezonluk iş fırsatıyla destek oluyoruz. İş başvuruları olumlu sonuçlanan adaylar eğitim ve kültür perakendeciliği gibi farklı ve özel bir alanda kitaplarla, eğitim ve teknoloji ürünleriyle iç içe ömürlük bir tecrübe edinecekler.”

Başvuru şartları neler?

Haberin Devamı

Başvuru şartları hakkında bilgi veren Kik, şunları ifade etti: “Güler yüzlü, iletişim becerilerine güvenen, esnek çalışma saatleri ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, nezaket ve saygı ile hizmet sunabilecek, lise, ön lisans, lisans öğrencisi veya mezunu, 18-28 yaşlarındaki kişiler başvuru yapabilir. Adaylar nt.com.tr/basvuru adresinden başvurularını gerçekleştirebilir. Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar iş başı yapmadan önce uzaktan eğitim sistemiyle oryantasyon ve satış eğitimleri alarak okula dönüş sezonuna hazırlanmış olacaklar.”