Gazete Vatan Logo

6 Ocak 2020 altın fiyatları ne? Çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatı kaç lira?

6 Ocak 2020 Cuma günü altın fiyatları, altın alım satımı yapmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. En çok tercih edilen yatırım ürünlerinden olan gram altın bugün ilk kez 304 liraya çıkarak yeni rekor kırdı. Gram altındaki bu artış diğer altın türlerini de etkiledi. İşte piyasalarda altın fiyatlarında son durum.

6 Ocak 2020 altın fiyatları ne? Çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatı kaç lira?

Altın fiyatlarında son dakika hareketliliği sürüyor. ABD ile İran arasındaki gerilim, İran'ın Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ABD tarafından öldürülmesi sonrası hızlı bir şekilde yükselirken, taraflardan gelen açıklamalar, güvenli liman olarak görülen enstrümanlara olan talepte artışa ve buna paralel altın fiyatlarında değer kazancına neden oldu. Yeni haftaya artan jeopolitik riskler sebebiyle yükselişle başlayan altının gram fiyatı, 304 liraya çıkarak rekor kırdı. Peki, gram altın, çeyrek altın ve tam altın fiyatları ne kadar? İşte 6 Ocak canlı altın fiyatları.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI:

24 ayar gram altının satış fiyatı 301 lira olurken, çeyrek altın 495 lira, yarım altın 991 lira, tam altın 1943 lira, Cumhuriyet altını 1999 liradan satılıyor.