Gazete Vatan Logo

5 yıldızlı MAXIMOON için "5 altın seçenekli" kolaylık

Yalçıntepe Group, kışa girmeden önce konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için "5 altın seçenekli" yeni bir kampanya düzenliyor.

5 yıldızlı MAXIMOON için "5 altın seçenekli" kolaylık

Yalçıntepe Group'un kalitesi ve mimari şıklığıyla Bahçeşehir'de Avrupa standartlarında inşa ettiği MAXIMOON konutlarından kış aylarına girmeden ev sahibi olmak isteyenler için "5 altın seçenekli" kolaylıklar sunuluyor. Konut almak isteyenleri MAXIMOON'un örnek dairelerini gezmeye davet eden Mehmet Yalçıntepe, lüksün azınlık değil çoğunluk hakkı olduğunu vurguluyor.

Üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group, Bahçeşehir'de yapımına devam ettiği MAXIMOON yaşam merkezinden kış dönemine girmeden konut sahibi olmak isteyenler için "5 ALTIN SEÇENEKLİ" özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında peşinatsız ev sahibi olma, peşin ödemede yüzde 12 indirim, yüzde sıfır faizle 60 aya kadar vade, ödeme planını birlikte oluşturma ve "peşinat sizden taksitleriniz kiracınızdan" imkanlarıyla benzersiz ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Projeler hakkındaki tüm detaylar için tıklayın!

Örnek daireyi gezen 'MAXIMOON' diyor

MAXIMOON'un örnek daireleri tamamlanmış bulunuyor. Modern yaşamın her türlü imkanını içeren şık ve ferah MAXIMOON konutlarının sahiplerini beklediğini belirten Yalçıntepe Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, gezmeden karar vermenin yanlış olacağını, örnek daireleri gören ve ödeme kolaylıklarını öğrenen ailelerin kararlarını MAXIMOON'dan yana kullandıklarını, lüksün azınlık değil çoğunluk hakkı olduğunun altını çiziyor.

Öte yandan, tercihini MAXIMOON'dan yana kullananlar yalnızca ev sahibi olmak isteyenler ya da yerli yatırımcılardan oluşmuyor. Yurtdışında da yankı uyandıran ve yoğun ilgi gören MAXIMOON'dan konut satın alanlar arasında Katar, Kuveyt, Irak, Suriye, İran, Almanya, Slovakya, Suudi Arabistan, Çek Cumhuriyeti, Rusya, İngiltere, ABD, Belçika ve Mısır vatandaşları da bulunuyor.

5 altın seçenekli fırsatlar

Haberin Devamı

Yalçıntepe Group'un 30 Ekim 2011 tarihine kadar geçerli olan "5 ALTIN SEÇENEK" kampanyasında peşin ödeme yapanlar yüzde 12 oranında indirimden yararlanıyor. 60 aya kadar yüzde sıfır faiz ve hiç peşinatsız ev sahibi olma imkanı ise kampanyanın diğer iki ayağını oluşturuyor. Ödeme planını Yalçıntepe Group ile birlikte kararlaştırmak ve "peşinatınız sizden, taksitleriniz kiracınızdan" imkanları da kampanyanın diğer kolaylıkları arasında yer alıyor.

Kaliteli bir yaşamın herkesin hakkı olduğunu ifade eden Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, ev sahibi olmak isteyenlerin bütçelerini zorlamadan konut satın alabilmeleri için her türlü kolaylığı sağladıklarını vurguluyor.

Yalçıntepe Group - Marmara Bölgesi'nin en güçlü demir tedarikçilerinden biri olan Yalçın Demir'i bünyesinde barındıran, buradan aldığı güçle 2008 yılından itibaren üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group; herkesin konut sahibi olabileceği, yeşili bol, her türlü sosyal imkana ev sahipliği yapan, konforlu ve ayrıcalıklı yaşam alanları inşa ediyor.

Haberin Devamı

Projeyle ilgili bilgi almak için tıklayın!