Gazete Vatan Logo

5 Soruda Dumankaya hi-Fit

Bahçeşehir'de yükselen Dumankaya hi- Fit yatırımcısına neler kazandıracak?

5 Soruda Dumankaya hi-Fit

Bahçeşehir'de Dumankaya İnşaat tarafından sağlıklı yaşamı desteleyecek donatılarla hayata geçirilen hi-Fit projesi yoğun ilgi görüyor. Proje lokasyon, donatılar ve fiyat özellikleriyle dikkat çekiyor. 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan Dumankaya hi-Fit projesini anlatan 5 soruyu Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya cevapladı. İşte 5 soruda Dumankaya hi-Fit

Bengü Öner: Dumankaya hi-Fit’in diğer projelerden farkı ne?

Barış Dumankaya: Dumankaya hi-Fit geleceğe yönelik tasarlanmış ve Türkiye’de uygulanan ilk konsept proje olma özelliğiyle diğer projelerden ayrılıyor.

Dumankaya İnşaat projeleri hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Sağlıklı yaşam mottosunu benimseyenlerin artışta olduğu, ‘beden, ruh ve zihin’ sağlığının, tüketilen besinlerin, yapılan egzersiz ve hareketlerin çok daha fazla önem verildiği bir dünyada yaşıyoruz. hi- Fit’te müşterilerimizin içinde bulunduğumuz çağa uygun yaşam alanlarına sahip olma isteği ve belentileri göz önüne alınarak tasarlandı. Burada müşterilerimize yepyeni ve ayrıcalıklı bir yaşam tarzı vaat ediyoruz. Bu proje ile günümüzde, bireylerin enerjilerini evlerinde harcayabileceği, en iyi sağlıklı yemek alternatiflerine evlerinden uzaklaşmadan erişebilecekleri daha zinde bir hayat için ihtiyaçları olan her şeyi bir arada bulabilecekleri yepyeni bir yaşam alanı imkânı sunuyoruz.

Haberin Devamı

Bengü Öner: Projenin özellikleri neler? Daire seçenekleri, teslim tarihi ve sosyal olanaklardan bahsedersek?

Barış Dumankaya: Dumankaya hi-Fit projesinde fit ve zinde kalmaya olanak sağlayan 4 bin 500 metrekarelik bir spor merkezi bulunacak. Projede yaşayanlar bu spor salonunun yanı sıra evlerinde Dumankaya IQ akıllı ev sistemleri sayesinde de spor yapabilecek. Proje’de ayrıca 17 adet kat bahçesinde yoga’dan, golf’e, satrançtan açık hava fitness aletlerine kadar pek çok spor aktivitesi daire sahiplerinin hizmetine sunuluyor.

Hi-Fit’te sağlıklı yaşama dair hayata geçirilen aktivitelerin yanı sıra lezzet ve sağlığı bir arada sunan sağlıklı beslenmeyi eğlenceye dönüştüren, doğal ve lezzetli tariflerin hazırlanacağı bir de restaurant bulunuyor. Kalori hesaplamalarının yapılabileceği ve özel menülerin hazırlanacağı restaurant sayesinde Hi- Fit sakinleri, sağlıklı yaşamın en önemli adımlarından beslenme konusunda da destek alabilecekler.

Haberin Devamı

Daire sahiplerinin hayatlarına değer katacak iletişim ve destek hizmetleri, eğlence, alışveriş, sağlık ve spor çözümleri gibi konforlu yaşam uygulamalarının hayata geçirileceği bu yeni projenin sosyal olanakları arasında, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, dinlenme alanları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

Bengü Öner: Lokasyon neresi? Ulaşım imkânları nasıl olacak?

Barış Dumankaya: Proje Avrupa Yakası’nın gözbebeği Bahçeşehir’de bulunuyor.

Bengü Öner: Fiyatlar ne kadar?

Barış Dumankaya: 28 ve 32 katlı iki kuleden oluşan, stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerin mevcut olduğu yeni projede satış fiyatları 99.000 TL’den başlıyor.

Bengü Öner: Dumankaya hi-Fit’te yatırımcının kazancı ne olacak?

Haberin Devamı

Barış Dumankaya: Hi-Fit, bugünden geleceğin yaşantısına odaklı sosyal donatıları, sahip olduğu değerleri müşterilerinin hayatına konfor, sağlık, güvenlik olarak geri kazandıran işlevleri ve bulunduğu lokasyon ile yatırımcılarını mutlu edecek bir proje. Bugün projeye yatırım yapan müşterilerimiz üç yıl içerisinde yaklaşık %60-70’lik bir prim kazancı sağlamış olacaklar.