Gazete Vatan Logo

4 müdür daha görevden alındı!

Emniyet'te 17 Aralık operasyonunun ardından başlayan görevden almalar devam ediyor

Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ömer Çakmak, görevinden alındı.

17 Aralık’ta başlayan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından emniyet müdürlüklerinde yaşanan görevden almalar, Samsun Emniyet Müdürlüğü’nde de yaşandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapan Ömer Çakmak görevinden alınarak Muhabere Şube Müdürlüğüne getirildi. Ömer Çakmak’tan boşalan yere ise Canik İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal atandı. Muhabere Şube Müdürü Ramazan Ünal ise Canik İlçe Emniyet Müdürü oldu.

ELAZIĞ EMNİYETİNDE 1 MÜDÜR GÖREVDEN ALINDI

ELAZIĞ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İlkay Akyel, görevden alındı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İlkay Akyel, görevden alındı. Akyel, Ruhsat Şube Müdürlüğü’nü görevine getirildi. Görevden alınan Akyel’in yerine ise Ruhsat Şube Müdürü Hasan Dedebaş atandı.

DÜZCE EMNİYETİ’NDE GÖREVDEN ALMA

DÜZCE Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü Cengiz Çakıltepe görevinden alındı.

17 Aralık’ta başlayan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından emniyet müdürlüklerinde devem eden değişim rüzgarı Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne de ulaştı. Başta gümrük kaçağı sigara olmak üzere başarılı operasyonlara imza atan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü Cengiz Çakıltepe yaklaşık 3 yıldır yürüttüğü görevinden alınarak, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne ise Düzce İl Trafik Şube Müdür Yardımcısı Serhat Cora atandı.

Batman Emniyet Müdürlüğünde görev değişikliği

Batman İl Emniyet Müdürlüğünde Asayiş Şube Müdürünün görev yeri değiştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü görevini yürüten Selahattin Adıbelli görevinden alınarak Yabancılar Şubesi Müdürlüğüne atındı.

Yabancılar Şubesi Müdürü Tuncay Şimşek ise Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Haberin Devamı