Gazete Vatan Logo

35 önemli isim vuruldu!

Kahramanmaraş mitinginde Kandil’e yapılan operasyonu anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunların liderler toplantısını yakaladık. İkinci operasyonda o liderler toplantısında 35 tane önemli isimi orada bitirdik” dedi

35 önemli isim vuruldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Kahramanmaraş’ta coşkulu bir kalabalığa seslendi. “Burada montaj var mı Maraş? Burada fotoşop var mı Maraş? Medya kaydını iyi al, bu meydanda aşk var aşk” diyen Erdoğan, özetle şunları söyledi:

‘Osmanlı tokadı gerekir’

Ben CHP’ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. İcraat mı istiyorsunuz laf mı istiyorsunuz? Öyleyse lafla peynir gemisi yürümez, bunu böyle biliniz. Son günlerde Bay Muharrem ile ilgili çıkanları duyuyorsunuz değil mi? Adam dershane işletmiş, oradaki görevlilerin sigorta primini ödememiş ya. Daha ne diyeyim ya? Bu adamlara bu ülke teslim edilebilir mi? Onun için bunlara bir Osmanlı tokadı gerekir. Al birini vur öbürüne, hepsi aynı.

Demirtaş ziyaretine tepki

Aday oluyor ilk ziyaret ettiği yer Edirne’de terör örgütünün arkasında olduğu kişi oluyor. CHP’ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Bu terör örgütüyle bir arada olan kişiyi ziyaret eden kişiye nasıl eliniz oy verecek? Bu konuda Ankara’dan İstanbul’a sözde adalet yürüyüşü yapan Bay Kemal ile yanındaki terör örgütü yandaşlarını nasıl bir araya koyacaksınız?

Haberin Devamı

‘Münbiç boşaltılıyor’

Kandil’i 20 uçakla 10 önemli noktayı ve bunların liderler toplantısını yakaladık. İkinci operasyonda o liderler toplantısında 35 tane önemli isimi orada bitirdik. Biz sizin gibi Amerika’dan gelecek telefonları beklemiyoruz. Kararımızı verdiğimiz zaman adımımızı atarız. Afrin’de işi bitirdi, Cerablus’ta işi bitirdik. Şimdi Münbiç terör örgütünden boşaltılıyor. Orada bizim zırhlı taşıyıcılarımız var. İki aydır sağda solda konuşuyor Bay Muharrem. Şimdiye kadar bizim projelerimizi kötülemekten başka söz söylemedi. Bolca yalan söyledi, bolca iftira attı. Şimdi ben bir kez de Kahramanmaraş’tan Bay Muharrem’e soruyorum. Bugüne kadar bölücü terör örgütüne dair çıkıp doğru düzgün bir laf etmedin. Ya topu taca attın ya da örgütün diliyle konuştun. Senin yok dediğin teröristleri geçen hafta toplantı halindeyken bulduk, çoğu üst düzey 35 teröristi bir gecede etkisiz hale getirdik. İnşallah terör bataklığını kurutacağız.

Haberin Devamı

Suriyeliler evine dönecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’tan sonra Gaziantep mitingine katıldı. Erdoğan, “Kararımızı kendimiz veririz. İşte seçimin hemen ardından sınırlarımıza yakın yerlerden başlayarak tüm Suriye topraklarını güvenli hale getirmeyi ve misafirlerimizin tamamının evlerine dönmelerine sağlamayı hedefliyoruz. Ama bunun için önce 24 Haziran’ı sağ salim geçirmemiz gerekiyor. Suriye’nin istikrarı Türkiye’nin güçlü olmasına bağlıdır. Aksi takdirde Suriye’yi paramparça edecekler. Kuracakları terör devletiyle bizi de sürekli rahatsız edecekler” dedi.