Gazete Vatan Logo

3 Adam Fenomenlerine Müjde!

Fenomenleri oldukça fazla olan 3 Adam programı için müjdeli haber geldi. Üçüncü sezonuna başlayacak olan 3 Adam'ın ilk programı Cuma günü başlıyor. 3 Adam'ın ilk gün konukları bile hazır...

3 Adam Fenomenlerine Müjde!


Sevilen sohbetleriyle hayran kitlesi oluşturan ve severek izlenen 3 Adam programı Cuma akşamı 20:00'de TV 8'de yayınlanacak. Sürprizlerle gelen 3 Adam'ın ilk program konukları Serenay Sarıkaya ve Gökhan Türkmen olacak. 3 Adam yepyeni bölümleriyle eğlendirmeye devam edecek.

3 ADAM 3. SEZON FRAGMANI

3 Adam, hasreti Cuma günü bitiriyor. Müjdeyi Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'nin son bölümünde verdi. Yeni sezonda sürprizleri ile ekranlara gelecek olan 3 Adam'da izleyenlere ait bir köşe olacak. 3 Adam Sahne'ye isteyen herkes başvurabilecek. 3 Adam Sahne'de yeteneğini sergileyen izleyiciler, beğeni elde ederse 3 Adam'ın gelecek bölümlerinde de ekrana çıkma şansı bulacak. Skeçlerle ve sevilen isimlerin katılımıyla 3 Adam yeni sezona renk katacak.
TV8 ekranlarının sevilen talk show programı 3 Adam, yeniliklerle izleyicileri ekrana kilitleyecek. Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın birlikte hazırlayıp sundukları 3 Adam için geri sayım başladı. Yeni sezona cuma akşamı son verecek olan 3 Adam, 3 Adam Sahne ile ekrana çıkmak isteyen skeç yazarlarına, ekibi ile skeç oynamak isteyenlere ve stand-up yapmak isteyenlere şans verecek.

Haberin Devamı