Gazete Vatan Logo

27 Mayıs İBB trafik yoğunluğu ne durumdadır?

İBB trafik durumunu öğrenmek artık çok kolaydır. İBB trafik durumunu gösteren uygulamalar geliştirilmiştir. Siz de bu uygulamalardan destek alarak İBB trafik durumunu canlı gösteren yoğunluk haritalarını inceleyebilirsiniz.

27 Mayıs İBB trafik yoğunluğu ne durumdadır?

Otomotiv sektörünün günden güne gelişmesi ile birlikte kişisel araçlanma oranı da artmaktadır. 0 km araç almaya alım güçleri yetmeyen vatandaşların yeni otomobil üretmelerinin sürekli devam etmesi nedeni ile 2. El araç almaktadır. Bu sebep ile ülkemizde otomobil veya genel olarak motorlu kara yolu taşıtı kullanım oranı yüksektir. Bireysel araç kullanımının en büyük zararını büyük şehirlerde yaşayan vatandaşlar çekmektedir. Çünkü herkes kendine ait bir araç ile kara yoluna çıktığı takdirde kalabalık bir kitle oluşmaktadır. Bu durumda trafik gibi içinden çıkılmayan büyük bir sorunu beraberinde getirmektedir. Trafik sıkışıklığının en büyük eksisi vatandaşlar için vakit kaybı olarak gözlemlenmektedir. Özellikle bu sıkışıklığın yaşandığı saat dilimleri sabah mesaim saatleri başlangıcından 1saat öncesi ve mesai bitiminden sonraki 1 saat dilimi kadar sürmektedir.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Çoğu büyük şehirlerde vatandaşlar trafik sorunu ile karşılaşmamak için mesai saatinden 2,3 saat öncesi yola çıkmaktadır. Bu sayede yola çıkan insan sayısı az olduğu için trafikte sorun yaşamadan iş yerine varmaktadırlar. Bu durumların en çok yaşandığı il ise ülkemizin hatta dünyanın gözde şehirlerinden biri olan İstanbul ilidir. Bu ilimizde gerek iş sahaları gerek çalışma şartları ve iş çeşitliliği bakımından oldukça zengin bir ilimizdir. İnsanlar bu gibi durumları göz önünde bulundurarak İstanbul ilinde yaşamayı tercih etmektedir. Hal böyle olunca nüfus yoğunluğu bir hayli kalabalıktır. İstanbul emniyet genel müdürlüğü trafik büro amirliği ve İstanbul büyük şehir belediyesinin birlikte hazırlayıp vatandaşlara sunmuş oldukları mobese kameraları ile şehrin trafik akışının seyrini halkın kullanımına sunmaktadır. İstanbul halkı açısından büyük önem taşıyan bu hizmet İBB trafik durumu hakkında bilgi almanızı sağlamaktadır.

Haberin Devamı

Teknolojinin bir harikası olan internet sayesinde İstanbul halkının kullanımına sunulan İBB trafik durumu hizmeti. Arama motoruna İBB trafik durumu yazmanız halinde semt semt bölge bölge İstanbul ilinin trafik haritasına yada mobese kameraları sayesinde İBB trafik durumu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İBB trafik durumu uygulaması sayesinde yoldaki trafik yoğunluğunun nedeni hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İBB trafik durumu uygulaması 7 gün 24 saat vatandaşların kullanımındadır. Bu İBB trafik yoğunluğu uygulamasından yararlanmak için yapmanız gerek tek işlem internet bağlantısı kurmaktır. İnternet bağlantınızı tamamladıktan sonra arama motorunuza İBB trafik durumu yazmanız halinde ana sayfa üzerinde İstanbul belediyesinin ana sayfası üzerinden sunulan İBB trafik durumu sekmesini göreceksiniz buraya tıkladıktan sonra İBB trafik durumu hakkında bölge bölge semt semt bilgi alabilir gidecek olduğunuz yolun güzergahını belirleyebilirsiniz. Side İBB trafik durumu hakkında en güncel ve yeni bilgilere sahip olmak istiyorsanız hemen internet bağlantısı kurarak İBB trafik durumunu mobese kameraları yada ısı haritaları sayesinde öğrenebilirsiniz. öğrenebilirsiniz. İBB trafik durumu uygulaması tüm İstanbul halkı tarafından olumlu görüş almış ve sürekli olarak kullanılan bir uygulamadır.

Haberin Devamı