Gazete Vatan Logo

26 Ağustos Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Günlük burç yorumları ile güne başlayın. Burcunuz size neler söylüyor? On iki burcun günlük burç yorumlarını, uzmanlarımızın değerlendirmeleriyle sizler için derledik. İşte 26 Ağustos Çarşamba günlük burç yorumları…

26 Ağustos Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Yorumu(21 Mart - 19 Nisan)

Otorite konumunda olan kişi ve resmi kurumlarla görüşmek için pek uygun değil bugün. Hiç beklemediğiniz tepkilerle ya da sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bırakın zaman biraz ilerlesin. Sabırlı ve kontrollü olmakta fayda var.

Boğa Burcu Günlük Yorumu(20 Nisan - 20 Mayıs)

Bugün bir yerlerde reklamını gördüğünüz bir ürün size cazip gelebilir. Pazarlama ve satış konulu durumlarda çok kolay tesir altında kalma riskiniz var. Mantık devre dışı kalıp kuru hevesler işin içine girebilir. Aman dikkat.

İkizler Burcu Günlük Yorumu(21 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün borç alış verişleri söz konusu olduğunda tedbirli olmaya çalışın. Alıp verme dengeleri sizi tatmin etmeyebilir. Sadece söz ve iyi ilişkiler gibi şeyler sizin böyle bir durumdan zarar uğramanızı engellemeyebilir.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu(22 Haziran - 22 Temmuz)

Özgürce hareket eden, sorumluluktan kaçan kişilere karşı takınacağınız tavır bu davranış modelini değiştirmeye yetmeyebilir. Birlikte hareket etme konusundaki ısrarcı tavrınız tam tersine ve bir isyana neden olabilir.

Haberin Devamı

Aslan Burcu Günlük Yorumu(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Çabucak işlerim bitsin ve sorunla ya da engelle karşılaşmayayım diyen bir ısrarcı tutum söz konusu olabilir bugün. Ancak bu kaliteyi düşürebilir. Daha çok verim için zamanlama ve işe verilen önem konusunda dengeli olmalısınız.

Başak Burcu Günlük Yorumu(23 Ağustos - 22 Eylül)

Özel iş ve ilişkilerinizde inatlaşma ve şahsi hırsların zararını görebilirsiniz. Çocuklarla ve sizden genç olan kişilerle olan diyaloglarınızda biraz daha mesafeli durmak ve ölçüsüz şakalar yapmamak çok daha iyi olur.

Terazi Burcu Günlük Yorumu(23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün bir fırsatını bulup kendinizi sıkıcı işlerden kurtarmak isteğindesiniz. Kapalı mekanlar, sizi sınırlayan görevler ve ciddiyet isteyen işler bugün sizi yoracak. Açık havaya ve özgürlüğe ihtiyacınız var. Fırsat yaratın.

Akrep Burcu Günlük Yorumu(23 Ekim - 21 Kasım)

Yakın akraba ve akranlarınızla aranızda ani patlayan bir kriz ortamı söz konusu olabilir. Krizi alevlendirmek yerine söndürmeyi deneyin. Yangına körükle gitmeyin. Alttan almak bu sefer size çok daha fazla fayda sağlayacak.

Haberin Devamı

Yay Burcu Günlük Yorumu( 22 Kasım - 21 Aralık)

Bugün maddi konuları zora sokacak şeylerden kaçının. Elinizdekini idareli harcayın ve başkalarına bel bağlayacak harcamalardan ve para çıkışına sebep olacak ortamlardan, planlardan kaçının. Ölçünüzü bilmek önemli olacak.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu(22 Aralık - 19 Ocak)

Bugün herkesle bir mücadele vermeye girme ve kendinizi, yaptıklarınızı ve değerinizi ispatlamaya meyilli olacaksınız. Ancak bu mücadele hali sizi oldukça yoracak. Muhalefet ettiğini düşündüğünüz kişilere karşı objektif olun.

Kova Burcu Günlük Yorumu(20 Ocak - 18 Şubat)

Bugün sizin için önemli bir mevzuda geri planda kalmanız gerekebilir. Kararın sizi de ilgilendirdiği bir konuda susup olacakları beklemek canınızı acıtabilir. Ancak değiştiremeyeceğiniz bir şeyde inat etmek sonucu etkilemeyecek.

Balık Burcu Günlük Yorumu(19 Şubat - 20 Mart)

Bugün bir arkadaşınız istediğiniz huzur ve sukunet ortamını bulmanıza engel olabilir. Sürekli hareket halinde olup dengesiz hareketleriyle sizi yoran kişilerden bilhassa uzak durun. Aksi halde sizin de dengeniz sarsılabilir.

Haberin Devamı