Gazete Vatan Logo

2019 2. dönem bekçilik mülakat sonuçları açıklandı mı?

2. Dönem Bekçilik mülakat sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Polis Akademisi Başkanlığı tarafından koordineli bir şekilde yürütülen, bekçilik sözlü mülakat sonuçları değerlendirme süreci devam ediyor. Peki, EGM'nin Polis Akademisi Başkanlığı üzerinden duyuracağı bekçilik sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Birçok kişinin merakla araştırdığı PA.edu.tr bekçilik sözlü mülakat sonuçları hakkında detaylı bilgiler. Gözler, Polis Akademisi Başkanlığı tarafından açıklanacak 2019 2 dönem bekçilik mülakat sonuçlarına çevrildi. İşte bekçilik mülakat sonuçları ile ilgili son dakika haberleri…

2019 2. dönem bekçilik mülakat sonuçları açıklandı mı?

2. Dönem Bekçilik mülakat sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kasım ayı içerisinde açılması beklenen sonuçlar çok yakından takip ediliyor. 2019 2 dönem bekçilik mülakat sonuçları açıklandı mı? Bekçilik sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bekçilik sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bekçilik sonuçları son dakika haberleri yoğun bir şekilde takip ediliyor. 12 Ekim Cumartesi günü yapılan mülakatlar ile ilgili henüz bir açıklama yok.

Sözlü mülakat sonuçlarının Kasım ayı içerisinde açıklanması bekleniyor. Bekçilik sözlü mülakat sonuçları, pa.edu.tr adresi üzerinden duyurulacak.

BEKÇİLİK ATAMALARI NASIL YAPILIR?

1. Yapılan sınavda başarılı olup, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olanların; ilgili Emniyet Müdürlüğüne bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık Kurulu Raporları aldırılmak üzere hastaneye sevkleri yapılacaktır.

2. Sağlık şartları bakımından Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine girmeye elverişli olduğu anlaşılanlar aday memur olarak atanacaktır. Ataması yapılanlardan, feragat edenler ile geçerli bir mazereti olmaksızın kanuni süresi (ilan tarihinden itibaren 15 iş günü) içerisinde görevine başlamayanların atamaları ise iptal edilecektir.

Haberin Devamı

3. Ataması yapılan aday memurlar arasından feragat edenler ile kanuni süreler içerisinde göreve başlamayanların yerine, her il ve ilçe kontenjanı için ayrı ayrı düzenlenen yedek listesinin başından başlanarak sırası ile yedek aday çağrılacaktır.