Gazete Vatan Logo
Magazin 2018’de burcunuzu neler bekliyor? TERAZİ BURCU

2018’de burcunuzu neler bekliyor? TERAZİ BURCU

Satürn ile Plüton aile ve yuva evinizde birlikte ilerleyecek. Jüpiter 9 Kasım’a kadar finans evinizde bulunacak.

2018’de burcunuzu neler bekliyor? TERAZİ BURCU

Daha sonra iletişim evinize geçecek. Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız. Yaşamınızla ilgili zor düşüncelere alışık olmadığınız için, detayları daha bireysel değerlendiriyordunuz. Alışkanlıklarınızı yaşamın bütünlüğünü bozmadan katı bir şekilde değerlendirmeyi öğreniyor, düzen içinde yerinizi almaya hazırlanıyorsunuz. Öğrencilik döneminden öğretmenliğe terfi ederken, geçiş döneminin sancılarını hafifletmek için kozmik destek gelecektir.

Maneviyatınız güçleniyor

Sezgisel yetenekleriniz daha da artıyor. Spiritüel konular belki şimdiye kadar hiç ilginizi çekmemişti fakat artık içinizden geçen her şeyi kolayca yaşama dökebileceksiniz. Ruhsal enerjinizin yardımıyla manevi yönünüz güçlenecek ve başarmayı plandığınız olaylar kendiliğinden rayına oturacak. Uzak yollarla ilgili şanslar sizden yana. Ailenizin sizinle ilgili öngörülerini göz ardı etmemelisiniz. İş birliği içinde olduğunuz kişiler üzerinde mevcut potansiyelinizi kullanarak etkinlik sağlayacaksınız. Bu ilişkiler çerçevesinde gereğinden fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Fakat, her şeye rağmen; bu günlerde dostluklarınız derinleşecek, ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle önemli kararlar alacaksınız.

Haberin Devamı

Aşk

Beş tutulmanın dördü aşk, sosyal ve yenilikler evinizden size farklı çevreler sunacaktır. Partnerinizle paylaşımlarınızın ve satın alma duygunuzun artacağı günler içindesiniz. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim meydana gelebilir. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama daha keskin bakacaksınız. İş arkadaşlıklarının aşka dönüşmesi ve uzun sürecek birlikteliklerin gündeme gelmesi söz konusu olacak.

Dostluklar derinleşiyor

Gayrimenkul ve maddi ilişkilerinizle ilgili yazılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Temmuzda kariyer evinizde önemli bir tutulma gerçekleşecek. Jüpiter finans evinizde ilerlerken konuşma kabiliyetinizi iş konularında başarılı bir şekilde kullanacaksınız. İşinizle ilgili konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. İletişim konusunda oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü vereceksiniz. Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız. Derin dostlukların ve iş birliklerinin temellerinin de atılacağı günler yaşayabilirsiniz. Yine yakın çevrenizle birlikte ortak ve uzun soluklu işler yapacaksınız. Yatırımlar konusunda aile içi birleşmeler söz konusu olacak.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ

Finans konularına dikkat etmelisiniz. Abartılı harcamalardan bütçeniz olumsuz etkilenecektir. Büyük meblağlarda kimseye borç vermeyin ve kefil olmayın. Senet ve çek olaylarına girdiğiniz zaman asla geriye alamayacağınız kayıplarınız olacaktır. Yatırım konusunda, partnerinizin ve güçlü iş birliği yaptığınız kişilerin düşüncelerinden olumlu bir şekilde etkileneceksiniz. Onların hatırı sayılır yardımlarını alacaksınız. Severek yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi iyi takip ederek disiplin içinde davranışlarınızı sürdüreceksiniz.

Haberin Devamı

SAĞLIK

Teraziler, gergin ve zihninin karışık olduğu bir dönemi tamamlamış gibi gözüküyor. Bu yıl boş zamanınızı doğa aktiviteleriyle değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yılın son günlerinde kaybettiğiniz enerjiyi 2018’de yeniden yakalayacaksınız.