Gazete Vatan Logo

2017'de Koç burcunu neler bekliyor

Bu yıl enerjinizin zirvesini yaşamak için önemli bir çok nedeniniz olacak. Başarınızın oldukça yüksek olacağını müjdeleyebiliriz. Başarma içgüdünüz başarıyı da doğal olarak beraberinde getirecektir.

2017'de Koç burcunu neler bekliyor

Bu yıl arkadaşlık ilişkileriniz ve dostluklarınız ön planda olacaktır. Ayrıca entelllektüel konular ilginizi çekecek ve bol seyahatli günlere kendinizi hazırlamalısınız. Bir çok Koç kendilerine diğer yıllara göre daha fazla güveniyorlar. İşlerini değiştirmek isteyen Koçlara bol fırsat ve fazla seçenek sunulacaktır. Şans ve yaşam kaliteleri yükseliyor. Bekledikleri kariyer ve gecikmiş eğitimlerini gerçekleştirecekler. Düşüncelerinizi en iyi şekilde ifade ederek, yazma ve konuşma yeteneğinizi geliştireceksiniz. Bu sene başarılarınızı pekiştirerek, istediğiniz noktaya gelecek ve yaşantınızda değişiklikler yapabileceksiniz. Çalışma hayatınızda iş arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız ortak işlerden iyi kazançlar sağlayacaksınız. Hedeflerinize kavuşuyorsunuz. 29 Ocak- 11 Martta Mars kişisel evinizde ilerleyecek. Çözüm doğrultusunda sorumluluk duygularınız artarken, iş disiplininiz zorunlu olarak, olağandan daha yoğun bir hale gelecektir. Çünkü, Mars’ın verdiği enerji ile, gözü pek ve atak duyguların etkisi altında kalacaksınız. 11 EKİM 2017 DİYE KADAR Jüpiter karşıt evinizde ilerleyecek. Özellikle yeni tanışacağınız kişilerle iyi ilişkiler içinde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Yinede her zaman, yeniliklere hemen atladığınız için biraz beklemelisiniz. Bu nedenle; çevrenin etkisinde kalmadan, kendi düşünceleriniz doğrultusunda gelirlerinizi arttıracak ve deneyimlerinizi genişletecek başlangıçlar ve fırsatlarla karşı karşıya kalacaksınız.9 Hazirandan sonra evlilik ve ciddi ilişkiler dönemi başlıyor. 11 MART-22 NİSAN dönemlerinde Paraya bakış açınızı ve madde ile aranızdaki bağlantıların yeni kurgusuna hazır olun.. Her şey her an değişebilir. Kazançlarınız bir anda farklı bir çehreyle karşınıza çıkacaktır. Beklediğiniz fırsatlarınızın beklemediğiniz bir şekilde size gelmesi ilginç bir yaşam deneyimi olabilir. Arzuların sihirli bir şekilde elinize sunulması için hiçbir ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmayacaktır.22 NİSAN-5 HAZİRAN yeni projeler, yeni fikirlerin doğrultusunda, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak.. . Çevrenizde sizi sevecekler ve sayacaklar.. Bu sizin için iyi bir avantaj olacak. Saygı çerçevesi içinde başaracağınız işler daha ileride sizin için önemli tecrübe portföy’i oluşmasına neden olacak.5 HAZİRAN-22 TEMMUZ döneminde Ailemi ve mesleğim mi sorusu arasında kalabileceğiniz bir dönemden geçireceksiniz.. Bulunduğunuz iş yaşamınız iyi olmasına rağmen, özendiğiniz dış dünya koşulları sizi değişikliklere zorlayacak. Sonbaharda; Yaratıcılığınız artarken, dostlarınızla ortak çalışmalar içinde olacak, toplantılar düzenleyerek bir çok organizasyonun içinde olacaksınız. Bazıları, gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacaklar. Koç’ları bu yıl kariyer ve yükseliş bekliyor. Ün ve övgü sizin için önemli olacak. Mesleki başarıları her şeyden önde gelecek.. 11 ekimde Jüpiter 11. Evinize geçerek maddi konularda sizi üst boyutlara taşıyacaktır.

Haberin Devamı

KOÇ KADINI AŞK:

Haberin Devamı

İhtiyatsız, coşkulu ve dik kafalı olan siz Koç kadınları için yaşam göründüğü kadar kolay değildir. Tutkulu ve idealist yapınızı her zaman vurgulayacak bir yaşam biçimini benimserken, himayeci ve korumacı içgüdünüzü ön plana çıkaran bir eş arar, size kafa tutacak bir sevgilinin özlemini duyarsınız. İlişkilerinizde son derece kıskanç bir yapı sergilersiniz. Tutkularınız derin, hisleriniz içtendir.

Haberin Devamı

04- 11 şubat arasında düşlediğiniz bir aşkın başlangıcını yapabilirsiniz. 5 mart- 3 Nisan eski bir sevgilinizle barışma olasılığınız güçlü. Kısıtlayıcı bir aşk ilişkisi gündeme gelecektir. 16 Mayısa kadar Yoğun çalışma temponuz bu aşkın ilerlemesini güçleştirecektir. Mesleki tutkularınız aşkın önüne geçecektir. 2 Ekim 17 Ekim döneminde, bir iş arkadaşınızla duygusal yakınlaşma olacaktır. Gizli beraberliklerden uzak durmanız gerekiyorsa da, bazı duygular sizi içgüdüsel olarak esir alacaktır. 23 Aralık-25 Aralık tarihlerinde; adını “yıldırım aşk” olarak da adlandırabileceğiniz, yeni bir aşk karşınıza çıkacaktır. Evli veya bekar olmanız hiç farketmeyecek, romantik duygularınız tavan yapacaktır.

Haberin Devamı

KOÇ ERKEĞİ AŞK:

Yaşamınızda aşkın yeri büyüktür. Giyim tarzınızdan konuşmanızdan, düşüncelerinize kadar kadar her şeyiniz ilginçtir.Duygularında samimi ve içten olduğunuz için çoğu kez patavatsızlıkla suçlanırsınız... İlişkilerinizde de mantıktan çok kalbinizin sesine değer verirsiniz..

04- 15 Mart arasında partnerinizle aranızda yaşadığınız anlaşmazlıklar, dikkatinizin başkalarına yönelmesini sağlayacaktır. 6 Nisan-20 Nisan arası çekiciliğiniz üzerinizde olacak, sorunları olan Koç’lar ise ilişkilerini iyileştirebilecekler veya tam aksi bir şekilde birlikteliklerine son verecekler. 5 Mayıs- 19 Mayıs döneminde sevgilinize olan duygularınız güçlenecek, tutkular ön planda olacak. 16 Mayıs-24 Mayıs’ta; partnerinizle sosyal çevreler içinde boy gösterceksiniz. 3 Haziran – 17 Haziran arasında, aranızdaki sorunları çözecek, romantik yaklaşımlar içinde olacaksınız. 1 Temmuz- 1Eylül

tarihlerinde yeni dostluklar biçim değiştirerek, aşka dönüşebilir. Bu günlerde yabancı birisiyle yeni bir ilişkinin eşiğinde olabilirsiniz.

16 Ağustos civarında, eğer kalbiniz boş ise, yolculuklar sizin için yeni bir aşkın habercisi olabilir. 13 Eylül- 3Ekim arasında, uzun vadeli beraberlikler için adımlar atarken, mevcut beraberliklerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Hatta yeni başlangıçlara yol açacak, bitişler yaşayabilirsiniz. 2017nin son haftasında ailevi ilişkileriniz duygusal yakınlaşmanızı arttırırken, birbirinize karşı sığınmacı davranışlar içinde olabilirsiniz.

İŞ HAYATINIZ:

Bu yıl, çalışmalarınız karşılığında ödülleri almanızın zamanı. İşinizde yükselmeniz, üst pozisyonlara geçmeniz, kariyer yolunda attığınız adımları lehinize çevirmeniz sizin elinizde.

13Ocak- 7 Şubat günlerinde; yeni projelere karşı açık olmanıza rağmen; planlarınızı uygulamakta zorlanacaksınız.,1 Ocak-22 Ocak tarihlerinde mesleki eğitimlerinizi değerlendirmelisiniz. 1 Ocak-18 Şubat tarihlerinde, çabalarınızı yoğunlaştıracağınız işlerde önemli ekip çalışmaları içinde bulunacaksınız.18 Şubat-21 Mart tarihlerinde; iş ortamınızda sizi mutlu edecek paylaşımlar içinde olacak, olumlu ortak projelere imza atacaksınız.

21 Mart’tan sonra, değerinizin anlaşılması ve yaptıklarınızın karşı tarafa anlatılabilmesi için çaba göstermelisiniz. Çalışma şartları konusunda haklarınızı savunmalısınız.

6 Nisan- 20 Nisan döneminde önemli iş görüşmeleri yapacaksınız. 09 Nisan-03 Mayıs arası iş arkdaşlarınızın etkisiyle sizi yanıltacak düşünceler içinde olabilirsiniz. Temmuz ve Ağustos aylarında, ortağınız tarafından hayal kırıklığına uğratılabilirsiniz. 13 Ağustos-31ağustos arasında geçmişin sorunları ile yeniden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yeni ortaklıklar peşinde, yeni görüşmeler içinde olabilirsiniz. Yılın son aylarında iş yaşamızda olağanüstü yoğunlaşma görülecek. Bu yoğunluğun sonucu prin ve ikramiye gibi ödüller gündeme gelebilir.

SAĞLIK:

Bu yıl; sağlığınıza özen gösterirken, dinlenme konusunda azami dikkat edin. Özellikle, uyku konusuna öncelikle hassasiyet göstermelisiniz. Sindirim sisteminiz duyarlı olacağı için yiyeceklerinize dikkat etmelisiniz. Diş sağlığınız için kalsiyum almalısınız.

Yılın ilk ayında, günlük yaşamınızın detayları arasında kaybolmamaya çalışın. Karşılıklı çıkar ilişkisi içinde bulunduğunuz çevreler sizi aşırı zorlayarak, istem dışı stresler içine sokabilir. Bu günlerde yapacağınız tek şey; sizin yapınıza ters düşse de, inatçı israrcılıklardan uzak kalmak olmalıdır. Bahar aylarında , egzersiz çalışmalara önem vererek, vücudunuzun formunu korumaya çalışın. Ağustos ve Ekim dönemlerinde önemsiz bir sağlık sorunu nedeniyle, doktor kontrolundan geçmek zorunda kalabilirsiniz.

BAŞARI RENGİNİZ: Beyaz, pembe ve bej

AŞK RENGİNİZ : Kırmızı, mavi, sarı, turuncu

SAĞLIK RENGİNİZ: Kahverengi.