Gazete Vatan Logo
Magazin 2017’de burcunuzu neler bekliyor? Kova Burcu

2017’de burcunuzu neler bekliyor? Kova Burcu

Gerçek aşkların kıyısına gelecek ve karar verme zorlukları yaşayacaksınız. Evlilikler gündeme gelecek. Hiç evlenmek istemeyen aşırı uçlarda olan Kovalar için bile, ciddi ilişkiler devri başlıyor

2017’de burcunuzu neler bekliyor? Kova Burcu

2017 yılında daha sabit ilişkilerin özlemini duyacaksınız. Gerçek aşkların kıyısına gelecek ve karar verme zorlukları yaşayacaksınız. Evlilikler gündeme gelecek. Hiç evlenmek istemeyen aşırı uçlarda olan Kovalar için bile, ciddi ilişkiler devri başlıyor. Kariyer ve güç savaşlarına eklenecek olan aşk savaşları da belirginlik kazanacak unutmayın. Geçmişte güçlü bir Satürn dönemi geçirdiniz. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen derde, başka bir şey demezdiniz. Üstelik bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak.. Kişiselliğiniz güçlenirken, liderlik özellikleriniz ön plana çıkmaktadır. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir. Bu ay değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Merkür’ün ve Venüs’ün geri hareketi dönemlerinde heyecana kapılıp, hatalara neden olabilecek davranışlar da sergileyebilirsiniz. Satürn, yapacağınız işleri kurallar dahilinde kullanmanızı ister. Eğer, siz ona uyarsanız; o da size istediğiniz şartları sunar. Yaptığınız işten eminseniz, size daha fazla deneyim kazandıracak koşullar yaratır. Sınırlarınızı genişletmek için hedeflerinizi hırslarınızla besleyeceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA KADINI AŞK

İdealist burçlar grubuna dahilsiniz. Özgürlüğünüz için savaş verirken en güzel aşkları yaşar ve evlilik dönemeçlerinden hızla dönerken, geride kalanları umursamazsınız. Dost yanlısı yapınızla çevreniz öylesine kalabalıktır ki; bazen aşkla dostluğu birbirine karıştırır ve en sonunda, sizi okul yıllarından tanıyan biri ile sürpriz bir evlilik yaparsınız. Sonuç, genellikle yanlış bir karar ve boşanma ile sonuçlanan birliktelik. Sizinle yaşamak son derece eğlenceli ve hareketlidir. 2017 yılında sosyal konumunuz yükselirken, eski dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Uzun süren birlikteliğiniz sona erebilir. 7 Ocak-21 Şubat tarihlerinde geçmişteki bir sevgilinizle karşılaşacak, onunla romantik anlar yaşayacaksınız. 21 Mart-5 Mayıs döneminde sosyal konumunuzda yükselme olabilir. 5-19 Mayıs döneminde, evli olan Kova’lar eşleri ile daha duygusal günler yaşayacak, birbirlerine olan bağlılıkları artacak. 16-24 Mayıs’ta eşinizle birlikte katılacağınız dost davetlerinde mutlu anlar yaşayacaksınız. Evli olmayanlar ise hızlı kararlar alacak.

Haberin Devamı

KOVA ERKEĞİ AŞK

Siz Kova erkeleri bir aşka başlamak istediğinizde elde edilmesi zor kişiliği oynarsınız. Gereksiz samimiyetten hoşlanmayan kişilersiniz. Evlilik fikri sizi korkutur. Çekim gücünüz çok yüksektir. Girdiğiniz ortamlarda gözlerin üzerlerinize çevrilmesine alışmış olduğunuz bir gerçek. Yüksek zekanıza ulaşmak ve sizinle duygusallık paylaşmak kolay değildir. 3-17 Haziran tarihlerinde eski bir sevgiliniz hiç ummadığınız bir grup toplantısında karşınıza çıkacak. Süregelen bir beraberliğiniz varsa, onunla birlikte beraberliğinizi güçlendiren anlar olacak. Harcamalarınızda aşırıya kaçarsanız, partnerinizle tartışma olasılığı var. 16 Ağustos’tan sonra evlilik teklifinde bulunacağınız kişi ile romantik günler sizi bekliyor. 10-18 Ekim tarihlerinde, kendinizi dinleme ihtiyacı içinde bulunacağınızdan dostlarınızı ihmal edeceksiniz. 27 Kasım-11 Aralık arasında, grup arkadaşlarınızla eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ

Bu yıl İş çevreniz genişleyerek, yoğunluğunuz artacak. Gelirleriniz artacak, fakat tüm bu çabalar sizi de yoracak. 7 Ocak-21 Şubat günlerinde tanışacağınız önemli kişiler sayesinde büyük bir iş hacmi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. 6-20 Nisan döneminde, yapacağınız ekip çalışması yaparak yüksek konumlara gelecek, liderlik yapacaksınız. Harcama alışkanlıklarınızı bu dönemde belli bir disiplin altına almalısınız. 21 Şubat civarında, yüklü bir ödeme ile karşılaşabilirsiniz. 16-24 Nisan arasında, yeni bir iş teklifi gündeme gelecektir. 16-24 Mayıs’ta sosyal aktivitelerle ilgili harcamalarınızda artışlar olabilir. Gereksiz masrafları kısarak bir disiplin oluşturun. 3-17 Haziran arasında gecikmiş borçlarınız başınıza dert açabilir. 14-22 Haziran arasında bütçenizi kontrolde zorluklar yaşayabilirsiniz. 16 Temmuz-16 Eylül döneminde, çevrenizden gelebilecek yardımlarla iyi işler yapabilirsiniz. 10-18 Ekim tarihlerinde yakınlarınızdan maddi destekler mümkün. Özellikle, sizden uzakta yaşayan bir kişiden bu konuda yardım alabilirsiniz. 8-16 Kasım, sürpriz fırsatların olabileceği bir dönem. 11 Aralıktan sonra ise, bir dostunuzun aracılığıyla gelirlerinizde artışlar olacak.

Haberin Devamı