Gazete Vatan Logo

20 Nisan günlük burç yorumunuzu öğrenin!

Burç yorumları ile gününüzün ve hatta haftanızın nasıl geçeceğine dair astrolojik bilgiler edinebilirsiniz. Burç yorumları astrologlar tarafından yapılır. Burç yorumlarına ilişkin merak ettiğiniz her şey haberimizde!

20 Nisan günlük burç yorumunuzu öğrenin!

Bu yazımızda sizlere burçlar ve burçlar hakkında yorumlar ve bilgi vereceğiz. Günümüzde burçlar hakkında herkesin aşk çok bir takım bilgilere sahip olduğu bilinmektedir. Peki, bilmiş olduğunu bilgilerin doluluk oranı ne derecede şimdi sizlere en doğru bir şekilde burç hakkında bilgi vereceğiz. Burçlar 12 takımyıldızından oluşmakta ve aynı zamanda güneşin bir sene içerisinde takip etmiş olduğu yörüngenin işlerinden geçmiş olduğu sembolleri göstermektedir. Çok eski zamanlardan itibaren burslara yönelik çalışmalar devam etmektedir. Buluşların ortaya çıkış sebeplerinden bir tanesi ise geleceğe yönelik tahmin yürütme ve insanların varoluşundan itibaren bu gizem ortaya çözme çabalarından ibarettir. Lakin zaman içerisinde Medyum olarak isimlendirilmiş olan bilgiçler burçlara çok farklı şekiller kullanarak haber verme işlemleriyle kullanmışlardır. Aslında temel anlamıyla 4 gruptan oluşmaktadır.

Ateş burçları

Su burçları

Hava burçları

Toprak burçları

Burçlar hakkında genel bilgi verecek olursak:

Koç burcu, burçlar kuşağının ilk burcudur hareketi doğumu ve yeni başlangıçları temsil etmektedir, yeni girişimler demektir.

Haberin Devamı

Boğa burcu, burçlar kuşağının ikinci kademesinde yer almaktadır. Burçlar arasında en dengeli ve en huzurlu olan boştur sanat eserleriyle ilgilenmektedir.

İkizler burcu, burçlar kuşağının üçüncü burcudur bilgi transferi ve haberleşme gibi alanlarda öne çıkmaktadır, güçlü hafıza çok parlak bir zekâya sahip olan insanlar olayları çok kolay bir şekilde kavgaya bilmektedirler.

Yengeç burcu, burçlar kuşağının dördüncü burcudur, çok gizemli bir burçtur bu burca sahip olan insanlar değişken duygusal aynı zamanda çekingen olurlar.

Aslan burcu, burçlar kuşağının beşinci burcudur. Aslan burcu olan insanlar çok güçlü bir kişiliğe sahip olurlar doğal olmaları ve cazibeleriyle dikkat çekmektedirler.

Başak burcu, burçlar kuşağının altıncı burcudur. Üzerine temizliği çok severler çok akıllı ve zekidirler, aynı zamanda ciddiyeti de severler.

Terazi burcu, burçlar kuşağının yedinci burcudur, terazi dengeyi tespit etmektedir, çok zeki aynı zamanda bir o kadar da saf tırlar.

Haberin Devamı

Akrep burcu, burçlar kuşağının sekizinci burcudur, akrep burcu olan insanlar çift yönlü insanlardır. Sırlarla dolu ve yüksek gücü sembolize etmektedirler.

Yay burcu, burçlar kuşağının dokuzuncu burcudur, çift karakterli bir yapıya sahiptir aynı zamanda çok şanslıdırlar. Özgür dürüst ve seyahati seven insanlardır.

Oğlak burcu, burçlar kuşağının onuncu burcudur, kendinden emin ve güçlü bir görüntüsü vardır. Aynı zamanda çok titiz ve hassastır.

Kova burcu, burçlar kuşağının on birinci burcudur. Değişimi ve devrimi sevmektedirler. Kova burcundaki insanlar idealist olarak bilinmektedir, aynı zamanda bu zamana kadar çıkmış olan dâhilerin çoğu da kova burcunda yer almaktadır.

Balık burcu, burçlar kuşağının son burcudur, sezme gücü duygusu ve çevreye olan duyarlılığı gerçekten çok üst düzeydedir. Burçlar toplamda 12 tane olmaktadır altısı güneyde, altısı kuzeyde bulunmaktadır. Burçların isimleri ise gökbilimci tarafında hangi ayda görüldüğüne göre ve şekillerine göre isimlendirilmiştir.

Haberin Devamı