Gazete Vatan Logo

2.7 milyonluk serinin en akıllısı satışa çıktı

Turkcell, bugüne kadar 12 ürün sunduğu ve 2.7 milyon adetlik satışa ulaştığı T serisine yeni akıllı telefonu T80’i ekledi. 500 binin üzerinde satan T50’yi geçmesi beklenen yeni T80, operatör markalı ilk sanal gerçeklik gözlüğü de sunuyor

2.7 milyonluk serinin en akıllısı satışa çıktı

Turkcell T serisinin yeni akıllı telefonu T80 görücüye çıktı. Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, Turkcell markası ile üretilen akıllı cihazlardan bugüne kadar 2.7 milyon adedin üzerinde satış yaptıklarını, piyasaya sunacakları akıllı telefon T80 ile de iyi bir satış rakamına ulaşmayı beklediklerini söyledi.

Turkcell olarak akıllı telefon ve tabletlerde T serisi ile markalaşmaya gittiklerini hatırlatan Erkan, “7 yıl boyunca 12 ürün piyasaya sunduk. Toplamda 2.7 milyon adedin üzerinde satış rakamına ulaştık” dedi. Erkan, 18 Temmuz’da piyasaya sunacakları yeni ürün T80’in de Turkcell’in iyi satacak ürünlerinden biri olacağını söyledi ancak bir satış tahmininde bulunmadı. Buna karşın Erkan, bugüne kadar en iyi satan ürünleri konumundaki T50’de 500 bin adedin üzerinde satış rakamına ulaştıklarını belirtti.

Sanal gerçeklik gözlüğü

T serisinin en gelişmiş cihazı olan T80’nin Turkcell uygulamalarıyla zenginleştirilmiş uçtan uca bir dijital deneyim sunacağını ifade eden Erkan, “Yeni T80 özellikle fotoğraf tutkunlarının teknoloji anlamındaki tüm beklentilerini de fazlasıyla karşılıyor. Sanal gerçeklik için T80’in tamamlayıcısı olan T VR ile de operatör markalı ilk sanal gerçeklik gözlüğünü sunarak Türkiye’de bir ilke imza atıyoruz. Bugün olduğu gibi bundan böyle de en yeni teknolojileri kullanıcılarımızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Altın sarısı ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile gelen T80, tarifeye ek 39 TL’den başlayan fiyatlara satışa sunuluyor. Peşin fiyatı 1.299 lira olarak belirlendi.

T VR’a T80 satın alan müşteriler aylık 7.90 TL ödeyerek sahip olabiliyor.