Gazete Vatan Logo

18 Mayıs Çarşamba günlük burç yorumları!

Burç yorumları ile gününüzün yaklaşık olarak nasıl bir enerjiyle geçeceğini yorumlamak mümkündür. Burç yorumları gök cisimlerinin hareketleri yardımıyla yorumlanmaktadır. Burç yorumlarını sadece gazetelerden değil internetten de öğrenebilirsiniz.

18 Mayıs Çarşamba günlük burç yorumları!

Koç Burcu (21 Mart - 19 Nisan): Koç burcu insanları genel olarak hareketli konuşkan ve de girişimci yapıları ile ön plandadır. Oldukça esprili yapıları ile dikkat çekerler. Eleştirmeyi ve hoşlanmadığı herhangi bir konuyu söylemekten çekinmeler.

Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs): Boğa burcu olan insanlar güvenilir kişiliklerdir. Boğa burcu olan insanlarda güven ve sadakat çok fala önemli olan duygulardır. Fala inatçılardır eğer inat giderlerse çok fala huysuz olabilirler. Sıcak kanlı ve de samimidirler.

İkizler Burcu (21 Mayıs - 21 Haziran): İkiler burcu olan insanların oldukça değişken ruh halleri vardır. Sürekli fikirleri düzenli olarak değişim halindedir. İkiler burcu olan insanlar pratik akıllı ve de çekici yapıdadırlar.

Yengeç Burcu (22 Haziran - 22 Temmuz): Yengeç burcu olan insanlar aşırı duygusal yapıları ile bilinmektedir. Bu burçta olan insanlar nazik alıngan ve cömert yapıları ile ön plandadır. Yengeç burcu olan insanlarda maceraya düşkün bir yapı bulunmaktadır.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz - 22 Ağustos): Aslan burcu olan insanlar kendilerine güvenen bir yapıları bulunmaktadır. Cesur, iyi niyetli, dürüst yapıları ile ön plandadırlar. Rol yapmayı severler farklı görünmek onlar için vazgeçilmedir.

Haberin Devamı

Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül): Başak burcu olan insanlar sorumluluk sahibi, idealist, hırslı, nazik ve de detaycı kişiliklere sahiptirler. Titizlerdir ve en ufak ayrıntılara takılan kişilerdir. Çalışkan ve azimli yapıları ile dikkat çekerler.

Terazi ( 23 Eylül - 22 Ekim): Terazi burcu olan insanlar cazibeli, güzel, estetik, yaşam dolu ve de uyumlu yapıları ile dikkat çekerler. Sohbetleri hoş yapıları sıcakkanlıdır. Dostları tarafından aranan kişiliktir. Etrafındaki herkes onunla konuşmaktan zevk alır.

Akrep Burcu ( 23 Ekim - 21 Kasım): Akrep burcu olan insanlar azimli, hırslı, akıllı ve de sezgileri kuvvetli bir yapıları vardır. Hoş bir mizaca sahiptirler. Alçak gönüllü ve yumuşak başlı görünmelerine karşın olarak bir o kadar da mağrur ve de kibirli yapıları vardır.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık ): Yay burcu olan insanlar kültürlü, duyarlı, alımlı, hassas kırılgan ve de eki bir yapıları vardır. Yay burcu olan insanların çabuk kırılgan bir yapıları bulunmaktadır. Sıkılgan ve de bıkan bir yapıya da sahiptirler.

Haberin Devamı

Oğlak Burcu ( 22 Aralık- 19 Ocak ): Oğlak burcu olan insanlar hırslı, neşeli, çalışkan ve de dürüst kişiliktedirler. Güçlü olmayı severler ve bunun için elinden geleni yapmaya hazırlar. Bilgi ve de kültür enginliği onlar için fala önemlidir. Karamsar yapıları ile de dikkat çekerler.

Kova Burcu ( 20 Ocak - 18 Şubat): Kova burcu olan insanlar özgürlüklerine düşkün olan kişiliklerdir. Neşeli ve keyifli bir yapıları vardır. Değişken yapıları ile dikkat çekerler. Kararlı ve beceriklidirler. Çevresinde aranan ve fikrine önem verilmekte olan bir dosttur.

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart): Balık burcu olan insanlar hırslı, tuttuklarını koparan, sempatik ve iyi niyetli tavırları ile bilinirler. Evcimendirler ve keyiflerine fazlaca düşkündürler. İnce ruhlu ve de sanata düşkün yapıları vardır.

Haberin Devamı