Gazete Vatan Logo

18 Ağustos Salı Günlük Burç Yorumları

Bugün sizleri neler bekliyor? Yıldızınız bugün size ne söylüyor? 18 Ağustos Salı günlük burç yorumlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

18 Ağustos Salı Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Yorumu-(21 Mart - 20 Nisan)

Bugün eşinizle aranızda uyumlu bir iletişim olacak. Hayatındaki bazı önemli mevzularda bir miktar cesaretlendirilmeye ihtiyacı var. Onun yanında olduğunuzu ve desteklediğinizi ifade edin. Bu birlikteliğinizi güçlendirecek.

Boğa Burcu Günlük Yorumu-(20 Nisan - 20 Mayıs)

Bugün hızlı bir tempo ile başlayacak gününüz. Sizin enerjiniz yüksek olduğundan etrafınızdakilerden de benzer bir tempo bekleyeceksiniz. Bu nedenle de yetişmemiş olan işlere karşı bir tahammülsüzlüğünüz olabilir.

İkizler Burcu Günlük Yorumu-(21 Mayıs - 21 Haziran)

Özel ilişkilerinizde biraz daha cesur davranmaya ihtiyacınız var. Sırf geri planda kalmak adına bazı fırsatları kaçırıyor olabilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz bir teklif varsa eğer, bugün bunun için güzel bir fırsat doğabilir.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu-(22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün evde güçlü ve kararlı hareket eden birinin olması gerekiyor. Fiziksel olarak güç isteyen işlerde de sizin katkınız beklenebilir. Aile içi dayanışmalar ve sevdikleriniz için göstereceğiniz çaba açısından da elverişli olacak.

Haberin Devamı

Aslan Burcu Günlük Günlük Yorumu-(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün cesur konuşmalar için ideal. Zihniniz hızlı çalışacak ve hazır cevap bir haliniz olacak. Hızla verilen kararlar ve yapılan aksiyonlar için eğer öncesinde riskler hesaplanmışsa, özellikle günün ilk yarısı ideal olabilir.

Başak Burcu Günlük Yorumu-(23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün size kendinizi iyi hissettirip ihtiyacınız olduğunda yanı başınızda duran kişilerden alacağınız güç ile kazancınızı arttıracaksınız. Maddi konularda bazı riskler alma ihtimaliniz var. Sınırlarınızı aşmayacak ölçüde kalın.

Terazi Burcu Günlük Yorumu-(23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün özgüven sorunu yaşamayacaksınız. Neler yapabileceğinizi hatırlatıp belki de harekete geçmekte geciktiğiniz bir konuda atılım yapmanızı teşvik eden arkadaşlara kulak verin. Çevrenize ilham kaynağı olabilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Yorumu-(23 Ekim - 21 Kasım)

Sessizliğin içinde çok daha net olacaksınız bugün. Etrafınızdaki çatlak sesleri susturmayı becerebilirseniz kendi başına hareket edip karar alabilen ve karanlıkta kalmış noktaları aydınlatabilen bir enerjiniz olacak.

Haberin Devamı

Yay Burcu Günlük Yorumu-(22 Kasım - 21 Aralık)

Bugün insanlarla ortak amaçlar uğruna verilen mücadelelerde çok daha atak hareket etmeye çalışın. Geri planda durmak ve alınan kararlara uyum sağlamak yerine, kararlara ortak olan yaklaşımlar iyi sonuçlar doğuracak.
Oğlak Burcu Günlük Yorumu-(22 Aralık - 19 Ocak)
Bugün mesleki konularda girişken ve ifadeci olun. Yaptıklarınızı ve yapmaya niyet ettiklerinizi açıklıkla dile getirmenize ihtiyaç var. Motivasyonunuz görünmeli. Bu haliniz pek çok kişinin de işine sarılmasına vesile olacak.
Kova Burcu Günlük Yorumu-(20 Ocak - 18 Şubat)
Hukuksal mücadeleler, bir konudaki emeğinizi ve hakkınızı arama içerikli şeyler açısından desteklendiğiniz bir gün. İkili mücadeleler söz konusu olduğunda karşınızdakinin bakış açısını da anlamaya çabalayın.
Balık Burcu Günlük Yorumu-(19 Şubat - 20 Mart)
Birilerinden ihtiyacınız olan bir şeyi istemek ve başkalarının kaynaklarını işinize yarar bir biçimde kullanabilmek için elverişli bir gün. Hayatınızı kolaylaştırıp hızlandıracak kaynakları görmezden gelmeyin.

Haberin Devamı