Gazete Vatan Logo

15 Mayıs Pazar günü burç yorumunuz ne diyor?

Burç yorumunuzu öğrenmek artık çok daha kolay. Burç yorumlarınızın bugün ne söylediğini yazımızdan öğrenebileceksiniz. Burç yorumlarına ilişkin daha fazla bilgi haberimizde!

15 Mayıs Pazar günü burç yorumunuz ne diyor?

Koç Burcu: Koç burçları kararlılıkları ve hedeflerinde emin adımla yürüyüşleri ile bilinirler. Bir koç burcunu enerjisi çevresindekileri kendine hayran bırakır. Yenilgiye asla tahammül edemeyen koç burçları, akılcıl bir yapıya da sahiptir. Aslında sabırsız olan koç burcu gerektiğinde çok sakin bir tavır izleyebilir.

Boğa Burcu: Dik duruşu, sabırlı oluşu diğer burçlar arasından ayrılmasına sebep olur. Boğa burcu insanları için inatçı denilebilmektedir. Onlar ise inatçı olduklarını asla kabul etmezler zaten inatçı da değildirler. Onlar sadece kararlıdırlar. Boğa burçlarının en belirgin özelliklerinden bir tanesi ise realist olmalarıdır. Hayalle işi yoktur boğaların.

İkizler Burcu: İkizler burcu burç sembolünde olduğu gibi iki kişiliklidir. Çözümlenemeyen karakteri sayesinde çevresinden daima ilgi toplar. Enerjisiyle girdiği ortamda dikkatleri çeker. Genel olarak özgüvenli bir burç olan ikizler özgüveni biraz aşarak kendini beğenmişliğe doğru yol alır.

Yengeç Burcu:Yengeç burçlarının geri duran bir yapısı bulunmaktadır. Topluluk içindeyken bir yengecin varlığı ile yokluğu neredeyse belli değildir. Çünkü sakince bir köşede durur ve sıranın kendisine gelmesine bekler. Sıranın kendisine gelmesi için her hangi bir atak göstermez.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Üstün bir kişiliği olduğunun düşünen aslanlar kendini beğenmiş olmalarıyla ön plana çıkarlar. Aslan burçlarının gururlu yapısı ve üstün olduğu düşüncesi bir aslan burcuyla ilişki yaşayan kişiyi zorlamak için yeterli olacaktır. Aslan burçlarının inatçı yapısı ve yenilgiye tahammülünün asla olmaması da yine belirgin özellikleri arasındadır.

Başak Burcu:Akılcıl ve pratik bir zekâya sahip olan başak burçları; adeta bir eleştirmendir. Sürekli eleştirir. Başak burçlarının eleştirileri iğne gibi can yakmasının yanı sıra olumlu eleştirileri de sizin mutlu olmanızı sağlayacak en önemli etken olmayı başarmaktadır.

Terazi Burcu: Terazi burcu insanlarının genel olarak güleç bir yüzü bulunmaktadır. Güleç yüzü insanlara temiz saf gibi gelse de aslında bir terazi burcu hiç de saf değildir. Münakaşaya girmekten hoşlanmazlar ve münakaşadan uzak dururlar. Başkalarının fikirlerini önemsemezler, başkalarını dinlerler ama kendi bildiklerini okurlar.

Haberin Devamı

Akrep Burcu: Akrep burcu ateşin burcudur. Bir ateş gibi çevresinde ki kişileri saran bir burçtur. Akrep burcu tehlikeli olmasıyla da tanınmaktadır. Akrep burcunun tehlikeli olması daha çok aklıyla hareket etmesinden gelmektedir.

Yay Burcu:İçten ve iyimserdirler. Geleneklere bağlı olmayan bir tavır izlerler ancak yaşanmışlıklardan, büyüklerden ve geleneklerden ders almayı severler. Aile ilişkileri kuvvetlidir ve bir yay burcunun ailesi çok şanslıdır.

Oğlak Burcu:Oğlak burçlarının en başarısız olduğu konu insan ilişkileridir. İnsan ilişkileri kurmakta çok zorlanırlar. Oğlak burcunun bir diğer özelliği ise uzun vade planları yapmasıdır. Geleceğini adeta santim santim planlamaktadır.

Kova Burcu:Sevecen ve insancıl bir yapısı olan kovalar kesinlikle bencil değildirler. Birçok burcun insanının aksine önce kendilerini değil çevrelerini düşünürler. Bu özellikleriyle de çevreleri tarafından hep sevilen insan olmuşlardır.

Haberin Devamı

Balık Burcu: Bir balık denildiğinde akla ilk olarak duygusallık gelmektedir. Duygusal bir yapıya sahip olan balık burcu da çift karakterli olan ikizler burcu gibi sık sık değişkenliğe uğramaktadır