Gazete Vatan Logo

100$''dan ucuz teknolojiler!

Küçük teknolojilere büyük paralar dökmeyin!

Apple TV

Tam bir Apple insanıysanız, iPhone, iPad, iTunes ve Mac’lerden vazgeçemiyorsanız Apple TV bulunmaz nimet diyebiliriz. Apple TV filmlerden, TV programlarına iTunes Store aracılığıyla HDTV uygulamalara ve Hulu Plus, Netflix ve MLB.TV gibi bir çok avantaja sahip. iOS cihazlardan AirPlay aracılığıyla yönetimi ve kontrolü de çok kolay. Apple TV’nin Amerika fiyatı 95.98$.

Amazon Kindle 2012

Kitaplarınızı 7 inç boyutundaki bu mini cihazlarda saklamak ve her istediğinizde istediğiniz kitaba erişim Amazon Kindle’ları ilgi çekici kılan en önemli özellikler arasında yer alıyor. Giriş seviyesi Kindle e-book yen modellerin çıkışıyla da indirime girmiş, 69$’dan Amazon üzerinden satışa sunuluyor.

Logitac Wireless Solar Klavye K760

Logitac’in idealist üretimlerinden biri olan Solar Klavye K760 Mac, iPad ve iPhone’lar için çok iyi bir batarya ömrüyle geliyor. Solar güç sistemi sayesinde bataryayı şarj etmek de çok kolay. İnce tasarımıyla Mac ve iPad’ler için uygun bir cihaz. Fiyatı ise 65.58$ olarak geliyor.

Seagate Backup Plus

Seagate harddiskler de çok iyi fiyatlarla geliyor. 79$ yaklaşık 170 TL etiketle gelen hard disk 1 TB hafızasıyla geniş depolama imkanını 100$’dan daha ucuza sunuyor.

Panasonic RP-HTX7 Stereo kulaklık

Kulaklıklar konusunda hassas olan kullanıcılar için iyi bir fiyatla ve muhteşem stereo ses kalitesiyle karşımıza çıkıyor. Giriş seviyesi olarak gelen Philips kulaklıklar 27$ fiyat civarında satışa çıkıyor. Her ne kadar kulaklıklara fazla paralar vermek istemesek de ses kalitesine bakıldığında bir süre sonra başka kulaklık kullanamıyorsunuz.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Sony Cyber-shot DSC-HX300 fiyat ve özellikler – İnceleme

Haberin Devamı