Gazete Vatan Logo

‘Vites değiştirdik artık patinaj yok’

Huber Köşkü önünde toplanan kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bundan sonra vites büyüteceğiz, çok işimiz var” dedi

‘Vites değiştirdik artık patinaj yok’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, basına yaptığı açıklamadan sonra Huber Köşkü önünde toplanan halka seslendi:

YAPACAK ÇOK İŞ VAR: Sizlerle beraber yapacağımız çok iş var. Ama bilesiniz ki bu bizim burada çıkışımızın ilk anı değil. Biz şu anda zaten yoldaydık, şimdi vites değiştirerek daha hızlı şekilde gideceğiz. Bunlar hep bize patinaj yaptırdılar, artık Türkiye’nin kitabında Allah’ın izniyle patinaj olmayacak.

AÇ TAVUK BUĞDAY AMBARI: Dünya yüzde 50-55’lerle, bazı yerlerde yüzde 35’lerle seçim yapıyor, bakın biz bugün yüzde 86 ile bir seçim gerçekleştirdik. Böyle bir katılım var mı ya? Ve bunun yüzde 51 buçuğunu evet aldı. Ve şimdi bazı televizyonlarda falan, aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış ya, bu neticeyi küçümsemeye gayret edenler var.

ATI ALAN ÜSKÜDAR’I GEÇTİ: Boşuna uğraşmayın, atı alan Üsküdar’ı geçti haberiniz yok. Bundan sonra vites büyüteceğiz. İşimiz çok, yapacağımız çok şey var bu ülkede.

İDAM REFERANDUMU: (‘İdam’ sesleri üzerine) Hemen bu konuyu Sayın Başbakan ile Sayın Bahçeli ile de görüşeceğim. Meydanlarda hep bununla karşılaştım diyeceğim, zaten Sayın Bahçeli ben desteklerim dedi, Sayın Yıldırım aynı şekilde. Fakat Kılıçdaroğlu da destekleyeceğini söylemişti. Eğer gerçekten destekler de önüme gelirse ben bunu onaylarım. Ha desteklemedi, o zaman yapacağımız şey ne? Bir halk oylaması da bunun için yaparız.

Haberin Devamı

Başkan Erdoğan sloganları

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Huber Köşkü önünde dinleyen kalabalıktan sık sık ‘Başkan Erdoğan’ sloganları yükseldi.