Gazete Vatan Logo
Magazin 'Üç adam' bugün ayrıldı

'Üç adam' bugün ayrıldı

İbrahim Büyükak, önceki akşam gittiği Şebnem Ferah konserinde, ‘Üç Adam’ programındaki partneri Oğuzhan Koç’a şakayla karışık gönderme yaptı

İbrahim Büyükak, önceki akşam Açıkhava’da Şebnem Ferah’ı izledi. Konser öncesi gezetcilerle sohbet eden oyuncu, “’3 Adam’ bügün ayrıldı. Ben tek geldim” diyerek partneri Oğuzhan Koç’a göndermede bulundu. Büyükak, “Oğuzhan tek başına albüm yaptı. Bunu o başlattı. Ben de bu yaz bir sinema projesinde yer alacağım. Hem de tek başıma. Artık korksunlar benden” diyerek espri yaptı. Reytinglere yenilen ‘Bana Baba Dedi’yle ilgili de konuşan Büyükak, “Dizi bize göre bir şey değil. Tempomuz uymadı. Bir yandan program, bir yandan müzik, başka işler olunca dizi olmuyor. Kanalla da anlaştık ve bitirdik” açıklamasını yaptı.

Muradına erdi Şabnem Ferah konserini izleyenler arasında Akasya Asıltürkmen de vardı. Geçen aylarda gece kulübünde eğlenirken görüntülenen oyuncu, gazetecilere sitem ederek, “Beni sürekli çekiyorsunuz bundan korkan erkekler, benim yanıma yanaşmıyor” demişti. Ferah’ı yeni sevgilisi Serdar Özarman’la izleyen Asıltürkmen mekana ele ele geldiği erkek arkadaşıyla şarkılara eşlik etti.

Haberin Devamı