Gazete Vatan Logo

'Tekerlekli'yi yendi!

İngiltere’de omuriliğinde sorun olan Mia Latham ameliyat olmak yerine farklı bir yol izledi

Tekerlekli sandalyeyi breakdansla yendi.

Yogaya başlayan ve duruş bozukluğunu düzelten Mia (13) breakdans yaparak vücuduna tekrar şekil verdi. Gittiği bütün doktorların kendisine ameliyat olması gerektiğini söylediği Mia “Kemikler iç organlarıma batıyordu, yogaya başladıktan sonra sağlığıma kavuştum” dedi. Mia kaslarını çalıştırrmak için breakdans yapmaya başladı. Neşter altına yatmadan sağlığına kavuşan kız şimdi profesyonel dansçı olmak istiyor.



TWITTER'LA DÜNYA TURU

Harry Potter filminden sonra Afrika’da yetişen baykuşlara talebin arttığı ve hayvanlara büyük zarar verildiği açıklandı.

Amerikan Üniversite Basketbol Ligi NCAA’de cinsiyet ameliyatı geçirerek erkek olan Kay-Kay Allums ilk defa parkeye çıktı.

Robbie Williams’ın kayınvalidesi Robbie ve Ayda’nın evine taşındı. İkilinin sürekli poker oynadığı ve çok eğlendiği açıklandı.

Japonya’da bir girişimci, canlı yengeç veren bir otomat üretti. 3 ile 15 TL karşılığında tüketici istediği yengeci alabiliyor.

Dünya Kupası’nda tahminleriyle ünlenen ve geçen hafta hayatını kaybeden ahtapot Paul’ün akvaryumuna yenisi getirildi.

Almanya’da geliştirilen ve göze yerleştirilen bir yonga, görme engelli üç kişinin belli bir düzeyde tekrar görebilmesini sağladı.

Haberin Devamı