Gazete Vatan Logo

'Ses kayıtları doğru olsa bile...'

AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, dün gece attığı bir tweetle sosyal medyanın gündemini belirledi. Başbakan Erdoğan ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen konuşmanın tape'siyle ilgili; "Halkın arasındayım; İnanın bu uydurma kaset ve ses kayıtlarına doğru olsa bile inanan yok. Millet bu iktidardan memnun. Enerjinizi başka yere.." tweeti atan Kuzu, daha sonra sözlerinin çarpıtıldığını yazdı.

'Ses kayıtları doğru olsa bile...'

AK Parti Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, internette yayınlanan ses kayıtlara ilişkin Twitter'dan “Halkın arasındayım;İnanın bu uydurma kaset ve ses kayıtlarına doğru olsa bile inanan yok. Millet bu iktidardan memnun” sözlerinin çarpıtıldığını ifade ederek “Bu,vatandaşın bu muhalefete inanmadığını anlatmak” için söylediğini belirtti.



Burhan Kuzu, internette yayınlanan ses kayıtlara ilişkin Twitter'dan şunları yazdı:

"Seçime giden bir ülkede, iktidarın 11 yıldır varsa bazı yanlışları, bunları dile getirmek varken, bizim muhalefet kaset peşinde. Sonuç belli. Muhalefete tavsiyem: Kasetle gelmeyenleri insanın kasetle götürmek kolay değildir.Bence gelin başka malzeme bulun.Bu bir dost nasihatı. Halkın arasındayım;İnanın bu uydurma kaset ve ses kayıtlarına doğru olsa bile inanan yok.Millet bu iktidardan memnun.Enerjinizi başka yere.. Kasetlerin muhtevasını bırakın Mahkemeler değerlendirsin.Kesin karar olmadıkça masumiyet esastır ve herkes suçsuz sayılır.Ben buna hep uydum."



Burhan Kuzu daha sonra "Uydurma kaset ve ses kayıtlarına doğru olsa bile inanan yok" ifadesine açıklık getirerek sözlerinin çarpıtıldığını söyledi. Kuzu, “Servis edilen kasetler doğru olsa bile millet inanmıyor"sözümü hemen çarpıtdılar.Bu,vatandaşın bu muhalefete inanmadığını anlatmak içindir” dedi.










İŞTE O TWEETLER: