Gazete Vatan Logo

'Operasyonun arkasında...'

'Operasyonun arkasında...'

Başbakan Erdoğan, Sakarya'da toplu açılış töreninde konuştu.Başbakan'ın gündeminde HSYK ve görevden alınan savcı Muammer Akkaş vardı.

İşte konuşmasından satır başları:

Binlerce şehidimizin kanı döküldü ama ardından şafak söktü.Yüzbinlerce şehit verdik.

İçimizden hainler, işbirlikçiler çıktı asla umutsuz olmadık. Tarih boyunca nice hilelerle karşılaştık ama köle olmadık. Boynumuza pranga taktırmadık.Kimse bu millete diz çöktüremeyecek.



MANŞETLERLE MAKSADI GİZLİYORLAR

Şu anda Türkiye'de yolsuzluk kılıfına gizlenmiş son derece çirkin bir operasyon yürütülüyor. Bu operasyon yolsuzluk değil farklı amaçlar var. Bunlar minareyi çaldılar şimdi kılıfını hazırlıyorlar.İçinde ajanlık, ihanet olan son derece tehlikeli niyetler var. Kirli bir oyun kurdular.Yolsuzluk iddialarla, manşetlerle asıl maksadı gizlemeye çalışıyorlar.

Şunu herkesin bilmesi lazım egemenlik yargının, yürütmenin değil egemenlik milletindir.

ONLAR DA BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEK

Kimse bu egemenlik yetkisini almaya kalkmasın. Herkes konumunu gayet iyi bilecek. Kimse yargılama sürecini baskı altına alamaz. Bunu yapan bir kurum olursa onlar da bunun bedelini ödeyecek.

İNSAF ET!

Yolsuzluk yapan iktidar buralara gelebilir mi? İnsaf et insaf. Medyaya servis yaparak adli yargılama olabilir. Sen savcı mısın bildiri mi dağıtıyorsun? Yargının tarihinde bu varmı? Hiç görüp duydunuz mu?

Sen tertemiz insanları bununla nasıl lekelersin? Sen nereye çalışıyorsun açıkla yoksa biz açıklayacağız.

Türkiye çözüm süreciyle kardeşliğin pekişmesiyle dev yatırımlarıyla birilerini rahatsız etti. Gezi olaylarından başaramadılar şimdi de bu komployu yaptılar.

Kendi kararlarımızı kendimiz verdiğimiz için istikametimizi kendimiz çizdiğimiz izin rahatsız oldular. Kendi helikopterimizi üretiyoruz, uydularımızı, piyade tüfeklerimizi üretiyoruz. Bundan rahatsızlar. İçeride bunların işbirlikçileri var. Bundan rahatsızlar.

BEDDUA ETMEYECEĞİZ KENDİSİNE LANET EDECEĞİZ

Müslümana beddua edenlerin gerçekten kimin hesabına çalıştıkların inşallah benim imanlı kardeşlerim tanımıştırlar.

Biz beddua etmeyeceğiz. Biz bedduanın kendisine lanet edeceğiz, duaya davet edeceğiz. Bizler faniyiz. Gelip geçiciyiz. Vakti zamanı gelince millet bize git der emaneti sahibine teslim ederiz.

SARIGÜL'DEN BAŞKA ADAY MI BULAMADIN?

CHP'nin genel müdürüne soruyorum yolsuzluktan ihraç ettin şimdi İstanbul'dan aday gösteriyorsun. Adam mı bulamadın?CHP'nin hiçbir zaman seçimle iş başına geldiğini göremezsiniz.

Dün hakaret ettikleri hakimleri, sövdükleri polisleri bugün savunuyorlar. Kuyruğa kaynak yapan beleşçi gibi boy gösteriyorlar.

CHP’nin hiçbir zaman seçimle işbaşına geldiğini göremezsiniz. Darbe olur eylem olur CHP işbaşına gelir. CHP’li MHP’li kardeşlerim de bu kirli oyunu bozacaklardır. Asla ümitsiz olmayacaksınız, asla morallerinizi bozmayacaksınız.

Unutma Sakarya siz var oldukça sizin dudaklarınızda dua var oldukça hiçbir komplo bu ülkeye darbe vuramaz. Oylarınızla bu oyunu bozacaksınız. Türkiye ve Ak Parti üzerine oynanan bu kirli oyun, İstikbalimizin üzerine oynanan bu kirli oyun ancak sizin oyunuzla bozulur.

Kılıçdaroğlu SGK'nın genel müdürü iken ilaç bulamıyorduk. Asıl yolsuzluklara sen bulaştın.










Haberin Devamı