Gazete Vatan Logo
Magazin 'Kurtlar Vadisi' geri mi dönüyor?

'Kurtlar Vadisi' geri mi dönüyor?

İki sezondur ekrandan uzak kalan 'Kurtlar Vadisi'nin tekrar başlayacağı haberi, fenomen dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

'Kurtlar Vadisi' geri mi dönüyor?

Yayınlandığı dönem büyük reyting başarısı elde eden dizi dijitale geliyor. 1.5 milyon üyesi olan Netflix'in, yaş ortalamasını artırmak ve orta yaş abone kazanmak için 'Kurtlar Vadisi'ni yayınlayacağı iddia edildi.

Necati Şaşmaz'ın sahibi olduğu Pana Film'in, bir sezonu hazır olan 'Kurtlar Vadisi Kaos' için Netflix'le her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi.

Çekimleri kasım ayında başlayacak 'Kurtlar Vadisi Kaos'da, Necati Şaşmaz ve Defne Samyeli'nin başrollerde yer alacağı konuşuluyor.

2020 yılında yayınlanacak 'Kurtlar Vadisi'nin, 'Kaos' sezonu ile birlikte 15 Temmuz darbe girişiminden sonraki olayları konu alacağı belirtildi.

15 Ocak 2003'te başlayan yapım, şu ana kadar Show TV, Kanal D, Star TV ve TNT'de izleyicisiyle buluşmuştu.

'Kurtlar Vadisi' hayranları, dizinin duyurusu için beklemeye geçti. 'Kurtlar Vadisi'nin, TV dizileri gibi Netflix'te de hafta hafta yayınlanacağı da konuşulanlar arasında.

PANA FİLM YALANLADI
Bir döneme damga vuran fenomen dizi Kurtlar Vadisi'nin Netflix'te yayınlanacağına dair haberler dizinin yapımcı firması Pana Film tarafından yalanlandı.
İşte o açıklama:
Bazı yayın organlarında yapımcılığı Pana Film tarafından üstlenilen Kurtlar Vadisi adlı dizimizin bir dijital platform ile anlaştığına dair spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Pana Film olarak bizi yıllardır yalnız bırakmayan değerli seyircilerimizin Kurtlar Vadisi’nin geri dönmesini ne kadar istediklerinin farkındayız. Dolayısıyla Kurtlar Vadisi ile ilgili herhangi bir gelişme olduğunda, spekülasyona izin vermeden tüm duyurular resmi sosyal medya hesaplarımızdan yapılacaktır.
Bunun dışındaki açıklamalara ve onları yapanlara itibar edilmemesini rica ederiz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Haberin Devamı