Gazete Vatan Logo

‘Kapı arkasında iş birliği var’

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan CHP’li Koç, iç güvenlik paketine ilişkin AK Parti’nin ısrarlarının devam ettiğini belirterek, “Yeni partnerleri ile tutacakları iş sonucunda nasıl bir sonuç ortaya çıkacak hep beraber göreceğiz” dedi. Çözüm süreci üzerinden hükümeti ve HDP’yi eleştiren Koç, şunları söyledi:

Demirtaş’ın alkışlaması

“Çözüm süreci bir illüzyona dönüştü. Herkesi kandırmaya devam ediyorlar. Açıklanan metnin mürekkebi kurumadan siyaset arenası birbirine girmiş herkes birbirinin gırtlağına sarılmaya başlamış. AKP ile HDP arasında kapı önünde kavga, kapı arkasında seçim iş birliği var. Reklam ve uyutma dönemi seçime kadar sürüyor. Ondan sonra karşılıklı sopa gösterme süreci başlıyor. Bu işten en çok zararı Kürt yurttaşlarımız görüyor. 4 bakanın yolsuzlukları araştırma sürecinde HDP’li üyenin komisyondan çekilmesi, Demirtaş’ın ceketini ilikleyerek Erdoğan’ı alkışlaması... Maskeli seçim işbirliklerini okuyun ve bu sefer aynı hataya düşmeyin.”

‘Harikalar diyarında’

Ekonominin her geçen gün kötüye gittiğini ifade eden Koç, “Ekonomi konusunda Tayyip Erdoğan harikalar diyarında dolaşır gibi. Demek ki saraydan bakılınca öyle görünüyor. Günlük fırça seansları var. Türkiye’de en büyük faiz lobisi saraydır. Sarayda kendisini ekonomi bilgini sanan kişidir. Faiz lobisinin başı bugün sarayda oturan kişidir. Faiz yükü, zam olarak işsizlik olarak dönecek” dedi.

Haberin Devamı