Gazete Vatan Logo
Magazin"Dublör kullanamadım"

"Dublör kullanamadım"

"Dublör kullanamadım"

Jennifer Lopez çok konuşulan sahneleri hakkında açıklama yaptı.

Artık yayı 50'e merdiven dayadı ama kendine ve görüntüsüne o kadar güveniyor ki yaşıtı olan birçok meslektaşının reddedeceği cüretkar sahnelerde oynadı.44 yaşındaki iki çocuk annesi Jennifer Lopez, şu sıralar başrollerinden birini üstlendiği The Boy Next Door adlı filmdeki sevişme sahneleriyle konuşuluyor.

Lopez, yönetmenliğini Rob Cohen'in üstlendiği filmde sevişme sahneleri için 1987doğumlu Ryan Guzman ile birlikte kamera karşısına geçti. Lopez, bu sahneler için dublör kullanmadığını E! için yaptığı bir röportajda dile getirdi.

"O sahnelerde gördüğünüz benim" diyen Lopez çekimler sırasında sanıldığı kadar rahat olmadığını da söyledi. Güzel yıldız "Bu sahneler rahatsız ediciydi. Ama bir oyuncu olarak göreviniz filmi inanılır kılmak." dedi.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin

En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizifavorilerinize ekleyin.

Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin