Gazete Vatan Logo

‘Bunun adı hıyanet!’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün AK Parti milletvekilleriyle bir araya geldi. Toplantı sonrası konuşan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun çıkardığı suni krizlerle Türkiye’nin meşgul edilmek istendiğini söyledi.

‘Bunun adı hıyanet!’

Ünal şöyle konuştu:

‘Kıvırmaya başladılar’

Biz diyoruz ki, Türkiye’den yurtdışına, off-shore hesaplarına herhangi bir para çıkışı olmamıştır. Tam tersine Türkiye’ye para gelmiştir. Bu belgeler bunu ispat edemez. Çünkü böyle bir belge yok. Kılıçdaroğlu, bu belgeleri bunun ispatı olarak gösteriyorsa bu belgeler sahtedir. ‘Bu belgeleri ben şuradan aldım’ diyorsa, şunu bilmesi gerekir. Bunun bir ticari sır olduğunu, insanların ticari faaliyetlerinin siyasetin, hakaretin ve iftiranın konusu olmadığını paylaştık. Şimdi kıvırmaya başladılar. ‘Biz suç isnadında bulunmadık, neden mahkemeye verelim’ gibi birtakım kıvırmalarda bulunmaya başladılar.

‘Bürokratın anayasa suçu’

(Kılıçdaroğlu’nun ‘vatansever bürokratlardan aldım’ sözleri) Ne zamandan beri vatansever bürokratlar anayasa suçu işlemeye başlamış? Vatanseverliğin tanımı, Kılıçdaroğlu’nun Türkiye düşmanı odaklarla işbirliği yapmasıysa bunun adı vatanseverlik değil, dalalet ve hıyanettir.