Gazete Vatan Logo

‘Biz ne yapacaksak, onu söylüyoruz’!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray’da vatandaşlarla yaptığı iftarda konuştu: 24 Haziran seçimlerinde sadece ne yapabileceksek onu söylüyoruz. Yerli marka otomobil diyoruz, Kanal İstanbul diyoruz

‘Biz ne yapacaksak, onu söylüyoruz’!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aksaray’da Fatih Mahallesi kapalı pazar yerinde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Burada halka seslenen Erdoğan, “Biz terörist olanların apoletini söktük, teröristle mücadele edenin değil” dedi, sözlerini şöyle sürdürdü;

117 milyar destek

Geçen yıl 212 farklı bölgeye ihracat yaptık. İhracatçılarımızın ayak basmadığı yer kalmadı. İstanbul, Tekirdar, Çanakkale otoyolu etap etap sürüyor. 50 bin olan ihracatçı sayımızı, 2023’de 100 bine çıkartacağız dedik. Şimdi sayı, 72 bin. Yani adım adım hedefe doğru yaklaşıyoruz. Tarım sektöründe 117 milyar lira destek ödemesi yaptık. Tarımın daha iyi şartlarda yapılabilmesini sağladık. Hayvancılığı ayağa kaldırmakta kararlıyız. Tarımsal sulama konusunda kapalı sisteme geçiyoruz. Artık açık sistem ile suyu israf etmeyeceğiz. Biz dijital dönüşüm diyoruz. Öyle meydanlarda kuru sıkı atarak millete hizmet verilmiyor. AK Parti sadece konuşan ve vaatte bulunan bir parti değildir. AK Parti söylediklerini yapan bir partidir. 24 Haziran seçimlerinde sadece ne yapabileceksek onu söylüyoruz. Yerli marka otomobil diyoruz, Kanal İstanbul diyoruz. .

Haberin Devamı

Apoletleri yargı söktü

(İnce’nin 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel’in ‘Apoletini sökeceğim’ demesine) Biz terörist olanların apoletini söktük, teröristle mücadele edenin değil. Darbeci generallerin apoletlerini biz değil yargı söktü. Bunu da bilesin. Cumhurbaşkanının öyle bir yetkisi dün yoktu, bugün yok, yarın da yok. Sen ülkeye cumhurbaşkanı mı olacaksın kral mı?

Teröristlerle yürüdünüz

Sen bu işi öğreneceksin ama çok geç olacak. Milletimiz bunlara izin vermeyecek. Ey İnce, cezaevinde sen teröre yardım yataklık edenleri ziyaret ediyorsun, bizim böyle bir derdimiz yok. Siz teröristin kim olduğunu biliyorsunuz zaten siz o teröristlerle Ankara’dan İstanbul’a kol kola yürüdünüz. Senin genel başkanın teröristlerle beraber Ankara’dan İstanbul’a yürüdü.