Gazete Vatan Logo

‘Beyoğlu ruhu’na 90 milyon lira

Ofton, Beyoğlu’ndaki yeni projesine ‘ruh’ anlamına gelen Elysium Soul adını verdi. 90 milyon lira yatırımla hayata geçecek

‘Beyoğlu ruhu’na 90 milyon lira

OFTON İnşaat, İstanbul Beyoğlu’nda Elysium Soul projesine başlıyor. Toplam 225 birimden oluşacak proje, yaklaşık 90 milyon lira yatırımla inşa edilecek. 20 ayda tamamlanması beklenen proje, metrekaresi 9 ile 14 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa çıktı.

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanları Yusuf Şimşek ve İsmail Altun projeyi tanıttı. Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Altun, projenin Bilgi Üniversitesi’nin yanında 6 bin 600 metrekarelik alanda kentsel dönüşüm projesi olarak yükseleceğini belirtti. Yusuf Şimşek de projeye Beyoğlu ruhunu yansıtacakları için ‘Soul’ adını verdiklerini söyledi.

Projedeki 225 bağımsız birim 1+0, 1+1, 2+1 ve bahçe katı ile çatı dublekslerinden oluşuyor. Daire fiyatları 522 bin 210 liradan başlıyor. Projenin toplamından 250 milyon lira gelir bekleniyor.

Geri kalmışlık hayret ettirdi
İSMAİL Altun, Beyoğlu’nun Dolapdere bölgesinin geri kalmışlığına hayret ettiğini ifade etti. Bulut, sözlerine şöyle devam etti:

“Lokasyon olarak çok iyi bir nokta, her yere çok yakın ancak hayret ediyorum. 5 yılda yapılacak yatırımlarla bölge çok yükselecek. Gecekondulaşma temizlenecek. İstanbul’un değeri en çok artacak bölgesi burası olacak.”

Haberin Devamı