Gazete Vatan Logo

'Benim sahte kocamdı'

Hataylı iş adamı 2 yıllık eşinin kendini dolandırıp gittiğini söylemişti. İş adamının eşi ise 'o benim sahte kocamdı' diye açıklama yaptı

'Benim sahte kocamdı'

İki yıl önce evlendiği Burcu Senem Fidan'la tartışan Hataylı işa damı 32 yaşındaki Orhan Döner, evden ayrıldı. Bir süre sonra geri döndüğünde ise hayatının şokunu yaşadı. Eşi evde değildi, üstelik eşyalardan geriye sadece bir yatak ve bir koltuk kalmıştı. Senem Fidan, evi boşaltıp Döner'i terk etmişti. Bu yaşadıklarına isyan eden Döner, soluğu karakolda aldı. Savcıya verdiği ifadesinde eşiyle severek evlendiklerini, bugüne kadar ona 580 bin lira borç verdiğini, karşılığında da Fidan'ın hayatını karattığını söyledi.

YALANLAR SÖYLEDİ

İş adamı Döner ile öğretmen Fidan, Döner'in iddiasına göre sosyal medyada tanıştı. Arkadaşlıkları bir süre sonra aşka dönüştü. Çift, iki yıl önce evlilik kararı aldı. Ancak nikahtan sonra Döner, Fidan'ın kendisinden önce bir başkasıyla evlenip boşandığını, ayrıca bir de çocuğu olduğunu öğrendi. Genç kadın evlilik sürecinde Döner'e sürekli yalanlar söyledi, paraya ihtiyacı olduğunu ileri sürerek senet karşılığı toplam 580 bin lira borç aldı. Döner'e göre genç evliler, Fidan'ın ailesi yüzünden bir türlü evlilik hayatı yaşayamadı. Fidan, sık sık ailesinin yanında kalacağını belirterek eve gelmiyordu. Haftanın iki günü evlerinde, beş günü ailesinin yanında kalmaya başlamıştı. Bir gün Döner'e "Babam kansere yakalandı, para verebilir misin" diye sordu. O da 180 bin lira daha verdi. Ancak babasının hasta olmadığını öğrenince eşiyle kavga etti. Bu son kavganın ardından da Fidan, evdeki tüm eşyaları alarak ailesinin evine döndü. Boşanma davası açtı. Tüm bu olanların ardından Döner, savcılığa giderek şikayette bulundu. Bu iddiaları da gazetelerde haber oldu.

Haberin Devamı



Döner'in evini boşaltıp kaçtığını ileri sürdüğü Senem Fidan, dün ortaya çıktı. Yeni Asır'a konuşan Fidan, eşinin iddialarının tamamen yalan olduğunu söyledi, "Çocuğumun velayetini almak için kağıt üzerinde evlendik. Sadece arkadaştık. Sevgili bile değildik ki evli olalım" dedi.

Fidan ayrıca, Döner'in kendisine para verdiği yönündeki sözlerinin de gerçeği yansıtmadığını belirterek, onun değil, kendisinin para verdiğini savundu. Banka dekontları elindeydi. Fidan'a göre gerçekler şöyleydi:

Haberin Devamı

FİDAN'IN HİKAYESİ

2014 yılında eşinden ayrıldı. Ancak eski eşi çocuğunun velayetini alacağını söyledi. Eşinin bu tehdidi canını çok sıkmıştı. O da arkadaşı Orhan Fidan'la dertleşti. Arkadaşı, kendisine bir çıkış yolu önerdi. "Benimle evlen. O zaman velayet sorunu olmaz. Kağıt üzerinde evli gözükelim" dedi. Daha sonra "Hayatını karattı" diyeceği bu teklif, Fidan'a o günlerde mantıklı göründü. Evlendiler. Ama Fidan'a göre bu evlilik kağıt üzerindeydi. Birlikte ev falan da kurmadılar. Fidan, ailesiyle birlikte yaşamaya devam etti. Döner'den hiçbir zaman para talep etmedi. Ortada senet falan da yoktu. Tam tersine Döner kendisinden para istemiş, o da "vefa borcu" diye 50 bin liradan fazla bir miktarda parayı kendisine vermişti. O para da eski eşiyle ortak oldukları evin satışından gelen paraydı. Ama Döner borcunu ödemedi. Fidan'a göre o eşyalarının boşaltıldığını iddia ettiği ev de onun evi değil. Başkasından alıp gösterdiği bir evdi: "Madem Döner o mahallede yaşıyor, neden hiçbir mahalleli onu tanımıyor?"

Haberin Devamı

"SENİ REZİL EDECEĞİM"

Bir süre sonra Döner, kendisiyle gerçek evli gibi olmaya çalıştı. Bu noktada işler karıştı. "Onunla sevgili olmadım ki evli olayım" diyen Fidan, en sonunda borcunu da ödemediği için Döner'den ayrılmaya karar verdi. Bunu ona söylediğinde Döner'in kendisini tehdit ettiğini belirten Fidan, "Gerçekten de daha sonra annemle babama evli olduğumuzu söyledi. Daha sonra çalıştığım okulun internet sitesine benim hakkımda asılsız iddialar yazdı. En sonunda beni sürekli telefonla arayıp 'seni rezil edeceğim; bu yaşadıkların daha hiçbir şey değil. Daha kötü günler yaşayacaksın' şeklinde tehdit etmeye başladı. Ben de sonunda soluğu avukatımda aldım. Şu an polis tarafından koruma kararı aldırdık" dedi.

O FOTOĞRAFIN SIRRI

Senem Fidan, Orhan Döner ile beraber çekildiği fotoğrafa da açıklık getirdi. O fotoğrafın Hatay'da nikah kıymaya gittiğinde beraber çekildikleri fotoğraf olduğunu ifade eden Fidan, o dönemde sadece arkadaş olduklarını, ancak Döner'in bir süre sonra kendisini sevgili ve eşiymiş gibi görmeye başladığını bir kez daha vurgularken, artık ondan ciddi anlamda korktuğunu sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

YENİ ASIR