Gazete Vatan Logo

‘Benim için ağladığını söyledi’

‘Benim için ağladığını söyledi’

Günlerdir aranan seri katil Atalay Filiz’in İstanbul Tuzla’da birlikte çalıştığı genç kız, Müge Anlı’ya bir mektup yazarak yaşadıklarını anlattı. İşte o mektuptan bazı pasajlar.

- Atalay’ın platonik aşık olduğu söylenen kişiyim. Atalay’ın bana olan ilgisini arkadaşım F’den öğrendim. F. bana ‘Şuradaki gözlüklü çocuk senden hoşlanıyor’ dedi. Ben ocağa bakıyordum, Atalay ise garsondu.

- Bir süre sonra Atalay, benden telefon numaramı istedi. Ben umutlanmasın diye vermedim. Çok ısrar etmesine rağmen yine de vermedim.

- Bir gün iş arkadaşlarım “Furkan (Atalay Filiz) sana hediye almaya gitti’’ dediler. Ben hediyeyi almak istemedim. Çok ısrar edince aldım. Bana açma demesine rağmen, merakımdan hediye poşetini açtım. İçinde pembe, uçları tüllü ve Osmanlı tuğralı şal vardı. Poşette bir de mektup vardı. İş arkadaşım bana “Bu çocuk çok cimridir, sana nasıl 60 TL’lik şal aldı şaşırdım” dedi.

- Bir gün beni pikniğe davet etti. Gelemeyeceğimi, hayatımda biri olduğunu söyledim. Bana kızdı ve mesajında ağladığını söyledi. Bana “sen hediyemi aldın ve umut verdin 1 sene seni bekledim” dedi. Ben de “sana umut verecek bir şey yapmadım” dedim. “O zaman madem aramızda bir şey olmayacak hediyemi ve mektubu geri ver” dedi. Ertesi gün “mektup ve şalı istiyorum” diye mesaj attı.

Haberin Devamı

- Bir sonraki gün sahilde buluştuk. Hediyeleri istemesini saçma bulduğumu söyledim. Bana “İçimde sana karşı hiçbir şey kalmasını istemiyorum, senin bilmediğin şeyler var” dedi. O günden sonra bir daha görüşmedik.