Gazete Vatan Logo

(AŞK) İlk randevuda yapmamanız gerekenler

İlk buluşma bir ilişkinin başlangıcı için çok önemli. Dolayısıyla karşı tarafta bıraktığınız izlenimler ilişkinin geleceğini de etkiliyor

(AŞK) İlk randevuda yapmamanız gerekenler

İşaretlere karşı açık olun

Karşınızdaki kişinin size gönderdiği işaretler çok önemli. Bunları algılamanız ve doğru yorumlamanız şart. Aslında her şey karşı tarafı iyi dinlemek ve ona doğru dönüş yapmakla ilgili.

Karışık mesajlar vermeyin

Net olmanızda fayda var. Karşı tarafa karşı açık olun. Felsefi, karmaşık konulara girip karşı tarafı zorlamanıza gerek yok.

Bu bir iş görüşmesi değil!

Unutulmaması gereken maddelerden biri de bu. Olayın ciddi olduğunu unutmayın ama sonuçta bu bir iş görüşmesi değil. Dolayısıyla birazcık gevşeyin. Eğer stresli olursanız bir daha şansınız olmayabilir.

Politikadan bahsetmek seksi değil

Yaklaşan seçimlerden, politikacılardan bahsetmek pek de seksi değil. Ayrıca karşıdakinin görüşleri sizinle uyuşmayabilir. Farklı konulardan bahsedin.

Kendinizi ağırtan satmayın

İnsanların ilk buluşmada yaptıkları en büyük hatalardan biri de devamlı konuşmak ve karşı tarafı kendisiyle ilgili bir şeyleri ikna etmeye çalışmak. Halbuki hissetiğiniz şeyleri net bir şekilde ifade ederek bağ kurabilirsiniz.

Haberin Devamı

Alkole dikkat

Alkol ilk buluşmada gerginliği azaltabilir ve yeterli miktarda alınırsa buluşmayı da renklendirecektir. Abartıya kaçtığınız takdirde karşı tarafta olumsuz izler bırakırsınız.

Sinirlerinize hakim olun

Birçoğumuz yeni sevgili ile ilk buluşmada gergin oluruz. Bu doğamız gereğidir. Bu gergin ruh halini birçok kişinin yaşadığını ve size özgü olmadığını bilin. İlk buluşmalar her zaman stres doludur, göreceksiniz ikinci ve üçüncüsünde gerginliğinizden eser kalmayacak.

Seksi erteleyin

İlk görüşmenin akşamında yeni kız arkadaşınızı hemen yatağa atmak için sabırsızlanmayınAyrıca bir önceki ilişkinizi de anlatmayın, kimse sizin eski kız arkadaşınızla yaptıklarınızı öğrenmek istemez. En iyisi cinselliği birkaç gün sonraya erteleyin.

Stalker olmayın

Herkes sosyal medyada birbirinin hesabını, yaptıklarını fotoğraflarını inceliyor. Ama siz siz olun yeni sevgilinizin hesaplarını ilk başta didiklemeyin.

Hesabı paylaşın

İlk buluşmada her zaman erkeklerin hesabı ödenmesi gerektiği söylenir. Ancak artık şövalyelik ruhu öldü... Eğer karşıdaki hesabı paylaşmak istiyorsa buna karşı çıkmayın ve hesaba ortak olmasına izin verin.

Haberin Devamı

Bu besinleri ise buluşmadan önce tüketin

Kuruyemiş stresi azaltır

İlk buluşmada badem, fındık gibi magnezyum bakımından yüksek olan yemişler hem size enerji verecek hem de gergin olan sinirlerinizi gevşetecektir.

Ağzınızın kokmaması için...

İlk buluşmada nefesi kokan birinin ikinci buluşma şansı çok azdır. Elma, havuç ve kereviz sizin nefesinizi kokutur. Her içtiğiniz bir fincan kahveden sonra onun 4 katı su tüketin.

Cildinizi yenileyin

İlk buluşmada sağlıklı bir cilt için yeşil yapraklı sebzeler tüketin... Özellikle avokado, ananas, hindistan cevizi suyu ve ıspanağı karıştırarak uyum içerisinde tüketebilirsiniz.

Bitter çikolata havaya sokar

Eğer buluşma öncesi "mod"a giremediyseniz bitter çikolata işe yarayabilir. Çünkü çikolata serotonin üretimi için gerekli madde olan magnezyumu içerir.