Gazete Vatan Logo

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmeleri belli oldu! (ZTK kura çekimi 2020 eşleşmeleri) Ziraat Kupası finali ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. ZTK kuraları 24 Ocak Cuma günü saat 15.00’te TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final kura çekimi sonucunda Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası kura sonuçlarına göre, Çeyrek Final ve Yarı Final eşleşmeleri…

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmeleri belli oldu! (ZTK kura çekimi 2020 eşleşmeleri) Ziraat Kupası finali ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri 24 Ocak Cuma günü belli oldu. ZTK kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda saat 15.00’te gerçekleştirildi. Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur rövanş maçları tamamlandı. Ziraat Türkiye Kupası kura sonuçlarına göre hangi takım, hangi takımla eşleşti? Peki, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ne zaman? İşte merak edilen bu sorunun cevabı haberimizde…

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDA ÇEYREK FİNALE KALAN TAKIMLAR

Fenerbahçe

Galatasaray

Trabzonspor

Sivasspor

Aytemiz Alanyaspor

BB Erzurumspor

Kırklarelispor

Antalyaspor

ZTK KURA ÇEKİMİ 2020 ÇEYREK FİNALDE EŞLEŞMELERİ

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final programı belli oldu. TFF, kupada çeyrek final aşamasının ilk maçlarının programını resmî sitesinden açıkladı.

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçlarının programı şu şekilde;

4 Şubat Salı: Trabzonspor – BB. Erzurumspor 20.30

5 Şubat Çarşamba: Kırklarelispor – Fenerbahçe 14.30

Aytemiz Alanyaspor – Galatasaray 20.30

Haberin Devamı

6 Şubat Perşembe: Antalyaspor – Demir Grup Sivasspor 20.30

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ NE ZAMAN?

Çeyrek final ilk maçları 4-5-6 Şubat'ta, rövanş maçları 11-12-13 Şubat'ta yapılacak. Son 16 Turu’ndan sonra Çeyrek ve Yarı Final karşılaşmalarıyla devam edecek Ziraat Türkiye Kupası’nda final, 21 Mayıs 2020’de oynanacak.